Yazın bende çok pide yedim yaa valla
Ferdi pirazizde şey vardı Eğrice Pide Salonu orada karışık yiyeceksin anam......
Yazın bende çok pide yedim yaa valla
Ferdi pirazizde şey vardı Eğrice Pide Salonu orada karışık yiyeceksin anam......
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
burdaki ispirli'yi bilirsin sen.Ya da boztepe'dekini![]()
Bende koyayım yahu acaip canım cekti. ekmek siparişi vereyim ben ayvalıktan en iyisi.![]()
Yahu burda öyle yerler yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oooo Ayvalık tostu yazlığa gittiğimde ne yerdim.Denizden birtek onu yemek için çıkardım.![]()
oy oy oy oy
Bilmem mi Ferdi ispirliyi
yememem lazım zayıflicam![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yazlık nerde? ibob
bende ayvalık-sarımsaklıdayım yazları o yuzden sordum biliyorum orayı.
her yaz giderim cocuklugum orada gecti diyebilirim
Bende bu yaz dışında hep giderim.Oraya gidicem diye 2 senedir Zonguldak'a gidemiyorum.Birde bu sene ikisinide gidemedim.Etti 3 sene
Kariyer yapmak istiyorum ama uğraşmak da istemiyorum napacam ben![]()
Abi aynı durumdayız.Hile yap.Zevkli olur belki.
Hile hayatımda yapmadım yapmamda...
UYKUM geldi ya...
Eee bende senle aynıyım.Ama uğraşamam diyorsun.Ne olcakki siteye eklemicen.Bişey yapmıcan.
İyi geceler arkadaşlar, nasılsınız?
Sağol Can abi sen nasılsın?
Yav arkadaşlar ben futbol için bi klübe yazılcam ama yaş 15.
Çok mu geçBikaç gündür bu konu üzerinde kafa yoruyorum birde sizden yardım isteyeyim dedim .
Hayır geç kalmış sayılmazsın, en kısa zamanda yazılmanı tavsiye ediyorum. Benim lisansım 17 yaşında çıkmıştı![]()
(/s)
Herkese iyi geceler![]()
bugn cafeyi ben actimilk defa
Günaydın..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kapanırrr..
Günaydın...
Günaydın...
günaydın arkadaşlar naasılsınız
Ben bugün kıza açılcam Valla![]()
afferin bende şimdi geldim
selam beyler bende geldim... Cumartesi Kayseriye gitcem Maça...
merhaba arkadaslar bende geldim
keyifler nasil