1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Holosko savaşı

Hybrid View

Quote Originally Posted by welet View Post
    Ben Egowich'i anlamakta sıkıntı cekiyorum aydınlatırsa sevinirim.

Şuan Türkiye'De resmi teklif sunan tek takım biziz.Fransa'da Marsilya hala neden Galatasaray için ısrar ediyosun gercekten merak ettim ?
    Bir dayanağım var ki söylüyorum. V.Manisaspor ile Galatasaray'ın ilişkileri çok iyi, dolayısıyla tek sorun futbolcuyla anlaşmak oluyor Galatasaray'da.

Türkiye'de teklif sunan tek takım siz değilsiniz, Galatasaray da var. Fransa'dan Marsilya'nın ilgilendiğine dair bir bilgi gelmedi bana, basının uydurması olabilir, benim aldığım bilgi Monaco, PSG ve Juventus'un Holosko ile ilgilendiği.

Galatasaray almak isterse Holosko'yu çok rahat alır. Sene başında Holosko V.Manisaspor tarafından Galatasaray'a önerilmişti ama Galatasaray bu öneriyi reddetmişti, unutmayın.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Egemen takmış bir kere.Holosko Beşiktaş'a gelmeyecek.Gelince görürüz..
    Neye dayanarak böyle konuşuyorsun, bir forma giydi diye mi?

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Zaten Gökhan ÜnaL da da önceLik onLarda, Mehmet Topuz da da, Şimdi de HoLosko diyorLar.Zaten Türkiye de ne kadar iyi futboLcu varsa hepsinin önceLiği GaLatasaray da )

HoLosko Beşiktaş forması giyecek.Madem herkes bişey söyLüyor bende söyLeyeyim.
    Ben kaynağıma dayanarak böyle bir şey söylüyorum, senin gibi hiçbir şeye dayanmadan böyle bir şey söylemiyorum, dikkat et. V.Manisaspor ile Galatasaray'ın ilişkileri çok iyi olduğundan öncelik Galatasaray'da bu transferde. Galatasaray'ın rızası olmadan V.Manisaspor'dan diğer büyükler kolay kolay adam alamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Galatasaray'ın rızası olmadan V.Manisaspor'dan diğer büyükler kolay kolay adam alamaz.
    Tek kelimeyle ''saçmalık''

Mesaj Yetkileri