Quote Originally Posted by koray_capello
iyi de kardeşim bu niye düzeltinsin ki.gerçek hayatta da böle birşey yaparsın.bi tane oyuncu alırsın 50 maç oynadıktan sonra parasını ödemek koşulu ile klubüde kabul ederse alırsın 50.maçı oynatmazsın satarsın.tabi sonra bidaha bu şekilde futbolcu satmazz kimse sana o ayrı...
arkadaşim dunyadaki transfer kurallarini bilmeden yorum yapmayalim lutfen...!!!!!!!!! sen bir oyuncuyu parasini 50 mac sonra vermek uzere alip sonrada sattigin taktirde bu parayi klube adami 50 mac oynatmasan bile odemek zorundasin bu si games in ve bircok kişinin gozden kacirdigi bir ayrinti dunyanin neresinde sozlesme yaparsan yap bu boledir ve bu oyundaki olayin gercekte olusmasi imkansizdir

Quote Originally Posted by tng
sanmıyorum ki bu kadar fanatiği olan bir oyunun böyle bir hatasını ilk farkeden arkadaş olsun.denildiği gibi bir hataysa düzeltilir ama hata varken de bu hata var ben oynayaıyorum demek saçma.yapmak istemezsen yapmazsın,gerçek takımlar zevk almak için çıksın sahaya o zaman demişsin ki ben bir alaka kuramadım oyun oynamanın zaten amacı zevk almak değil mi?zorlanarak oynamak istiyorsan(ki zevki öyle çıkar bence) bu açığı görmezden gelirsin,yok ben tüm dünya yıldızlarını alaıcam bu yolla diyorsan (ki alamzsın) yaparsın.bunu yaparım yapmam diye tartışma konusu haline getirmek saçma.
arkadasim burda ki olayin oyuncuyla bir alakasi yok zaten sen onu fark edemedin galiba burda klublerin finansal acidan yapmiş oldugu bir hatadan bahsediyorum ben zaten sen seninle ilgilenmeyen bir oyuncuyu alamazsin bu nedenlede dunyanın tum yıldizlarini toplama gibi bir sansin yok benim anlatmak istedigim sey eger oyuna bole bir secenek konulduysa bunun mantıklı olmasi gerekli bence bole bir oyunda bastan savma seylerin olmamasi gerekli