Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 66 / 422 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
1,951 ile 1,980 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Valencia'yı reddeden Mourinho'nun Atletico'ya geleceğini sanmıyorum..Eger gelirse yönetim büyük iş yapmış olur..
    ben parayı absan alır diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

quaresma heryere gidebilri kim alacağı belli olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

bence koLpa bir haber..

Quaresma'nın müthiş bir yetenek olduğu şüphesiz ancak Atletico'nun pek ihtiyacı yok ofans oyuncusuna defans ve kaleye takviye yapılmalı öncelikle.....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Real Madrid Bin Pişman!

Real Madrid'de, kulübünün altyapısından yetişen ve geleceğin Messi’si olarak gösterilen Gerardo Bruna’nın Liverpool’a kaptırılması tartışma yarattı.

Real Madrid’in genç takım antrenörü Michel, 16 yaşındaki genç yıldızın hata yaptığını söylerken, Liverpool’u da fırsattan istifade ettiği için kınadığını belirtti. Michel, “3 senedir bizimle olan Bruna’yı tam olgunlaşacakken Liverpool’a kaptırmak beni çok şaşırttı. İngilizler hep böyle zaten. Genç bir yıldız adayını yakalarlar ve profesyonel sözleşme imzalatırlar. Tutamayacakları sözler söylerler ama bir bakarsınız ki çocuk paf takıma yollanmış. Liverpool, Chelsea veya Arsenal tarafından kapılan genç oyunculardan kaçı A takımda yıldızlaşmış, kaçı geri dönmüş, sormak isterim,” diyerek kızgınlığını açıkça belli etti.

Bilindiği gibi Barcelona altyapısından gelen Arsenalli Cesc Fabregas, gençken alınıp daha sonra parlayan bir oyuncu örneği olarak ortada. Sir Alex Ferguson’un denetimindeki Gerard Pique de Barcelona'dan alındıktan sonra yıldız bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Öte yandan nasıl İngiliz ekipleri, İspanya takımlarının altyapılarından oyuncu çalabiliyorsa, İspanyol kulüpler de Brezilya ya da diğer Güney Amerika ülkeleirnden futbolcuları genç yaşta getirtiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Barcelona'dan açıklama: "Valverde'yle ilgilenmiyoruz"

Barcelona sportif direktörü Txiki Beguiristáin, Espanyol ikinci başkanının Barcelona’nın Frank Rijkaard’ın yerine Ernesto Valverde’i istediğini imâ eden sözlerini yalanladı.

Txiki Beguiristáin konu hakkında yaptığı açıklamada, "Frank Rijkaard’a güvenimiz sonsuz. Daha önce bizi şampiyonluklara taşıyan formumuza kavuşacağımızdan eminim," dedi.

Beguiristáin açıklamasının devamında, "Espanyol ikinci başkanının söylediklerine gelince. Aslında olay çok basit. Kendi teknik direktörüne böyle bir konuşma geçip geçmediğini sorarsa ortada bir şey olmadığı anlaşılacak. Hatta geçen gün bir araya gelecektik ancak yanlış anlaşılmaları önlemek için bundan vazgeçtik," diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Casillas Real'den kopmuyor

Iker Casillas, Tottenham Hotspur’un kendisiyle ilgilenmesinden memnun olduğunu fakat Ada kulübüne olumlu yanıt veremeyeceğini açıkladı.

İspanya milli takım kampında konuşan Iker Casillas, Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur’un kendisiyle ilgilenmesi hakkındaki sessizliğini bozdu. Real Madrid’in bir numarası, basına yaptığı açıklamada "Bu tür haberler görmek önemlidir. Bu tip haberlerin varlığı bizim iyi oynadığmızı gösterir. Fakat açık olan birşey var ki, Madrid’le olan anlaşmama sadık kalacağım. 8 yıldır buradayım ve buradan ayrılmak çok zor olur. Ailem, arkadaşlarım ve takımım Madrid’deyken buradan nasıl ayrılabilirim?" şeklinde konuştu.

Real Madrid altyapısından yetişen Casillas’ın Madrid temsilcisiyle 2011’e kadar anlaşması var ve bu da onu 30 yaşına kadar Real Madrid’de tutacak. Şimdilik kulübünde mutlu olan Casillas, Juande Ramos’un takımı Hotspurs’a transfer olmak istemediğini belirtti.
    Casillas, Real Madrid’de Jerzy Dudek, İspanya milli takımındaysa Pepe Reina gibi dünyaca ünlü iki kalecinin önünde forma giyiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Böyle birşey sözkonusu bile olamaz bence, "Casillas" Real ile Casillas'tır. Ve dünyanın en iyi takımlarından birinin kalesini koruyan dünyanın en iyi kalecilerinden birisinin, Tottenham gibi bir takımda işi yoktur..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Casillas Realden ayrılmaz zaten ayrılsa bile Tottenhamı aklından bile geçirmez

Kaç yaşından beri Real de hatta daha 20yaşında yokken bile Şampiyonlar Ligi Finalinde Real'in kalesinde imkansız ayrılması...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ARTETA'NIN ATLETICO RÜYASI
    Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen ve sezona oldukça başarılı bir performansla başlayan İspanyol futbolcu Mikel Arteta, bir gün mutlaka rüyalarını süsleyen Atletico Madrid'in formasını giymeyi istediğini açıkladı.

Barcelona'nın alt yapısından yetişen ortasaha futbolcusu, El Confidencial gazetesine yaptığı açıklamada, "Gelecekte Atletico forması giymek istiyorum. Orası her zaman çok beğendiğim ve hizmet vermek istediğim bir kulüp. Futbolda herşey çok çabuk gerçekleşiyor ve özellikle de benim kariyerimde. Eğer birisi bana futbola başladığım zaman, '25 yaşına geldiğinde 3 farklı ülkede top oynamış olacaksın" dese herhalde ona çılgın derdim" ifadesinde bulundu.
    Everton kulübüyle yaz başında sözleşmesini 2012 yılına kadar uzatan 25 yaşındaki futbolcu, daha önce Fransa'nın Paris Saint-Germain, İskoçya'nın Rangers ve İspanya'nın Real Sociedad takımlarının da formasını giymişti.

2005 yılında Real Sociedad'dan transfer olduğu Everton'daki ilk sezonunda taraftarlar arasında geleneksel olarak yapılan oylamada yılın futbolcusu seçilen Arteta, geçtiğimiz sezon ise 35 lig maçında görev alıp 9 gol atarak üst üste ikinci kez takımda yılın futbolcusu seçilmişti.
    Bu sezon ise 14 maçta İngiliz ekibin formasını giyen ve 2 gol atıp 5 de asist yapan ortasaha futbolcusu, İspanya U-21 Milli takım formasını ise 7 defa giymiş ve 1 gol kaydetmişti.

kaynak:mackolik

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Arteta çok kaliteli bir oyuncu, bence kaliteli bir transfer olur. Bu arada basında çıkan transfer haberleri heyecanlandırıcı..

Casillas Real Madrid`in sembol isimlerinden birisidir.Alt yapidan basladi,futbolu birakana kadar Real Madrid`te kalir.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arkadaşların dediği gibi Casillas artık Real'le bütünleşti.Bana göre futbolu Real'de bırakır.Bırakmalı da.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

cassilas bu saatten sonra kimseye gitmez

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Casillas Real Madrid takımında efsane olmuş.Yeni heyecanlar arayacağına inanmıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gereksiz olur gerçekten..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Aynen bence de.O kadar yıldız varken gereksiz olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Messi: "Barcelona’da kriz mriz yo!k"

Barcelona’nın genç yıldızı Lionel Messi takımda bir problem olmadığını ve herkesin takımın düzelmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Sport.es’e konuşan Messi şunları söyledi :

"Burada önemli olan sakin olmak yoksa hiçbir şey başaramayız. Sükûnetimizi korulmalı ve çalışmaya devam etmeliyiz. Takım arkadaşlarım ve ben her gün daha iyiye gidebilmek için çalışıyoruz ve motivasyonumuz hep yüksek. Takımda çok kaliteli ve tecrübeli oyuncular var, o yüzden daha iyi sonuçlar alacağımıza eminim.

Deplasmanlarda zorlandığımız doğru. Ancak Gabi Milito’nun da dediği gibi bir dönem ve atlatacağız.

Deplasmanlarda çok puan kaybettik ancak bunu telafi edebiliriz. Ayrıca zirve ile aramızda kapanmayacak bir puan farkı yok."

Messi, teknik direktör Frank Rijkaard ve Ronaldinho’ya yapılan eleştirilere de şu sözleriyle yanıt verdi:

"Hepimiz hocam ızın yanındayız. İşler kötü gittiğinde bu herkesin suçudur. Biz bir takımız ve brlik olmalıyız.

Ronaldinho’ya gelince.. Herkes ona çok saygı duyduğumu ve hayran olduğumu bilir. Bence o inanılma bir oyuncu. Onu eleştirmem mümkün değil. O Barcelona’ya çok şeyler vermiş bir oyuncu. Bana her zaman yardımcı olmuştur ve bu yüzden ona minnettarım açıkçası. Hakkında kötü söz söyleyebilmem mümkün değil..

Hepimiz ona güvenmeliyiz. Düzelecektir, bundan şüphem yok."

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

agüero a milli takımdaki ilk golünü dün bolivya'ya attı.

motta sahalara döndü.
    seitaridis sakatlandı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

bu sene ispanyada bir sevilla firtinasi var,barca gene sampiyon sevilla ve real madrid ikincilige oynarlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

arteta süper oyuncu ancak ben atleticonun ofansif oyuncu alacağını düşünmüyorum defansa adam almalı

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Default Devler Riquelme için sırada!

Devler Riquelme için sırada!
    Milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin de formasını giydiği Villarreal'de, teknik direktör Manuel Pellegrini ile sorunlar yaşayan Arjantinli yıldız Juan Roman Riquelme'nin transferi için Inter ve Juventus'un sıraya girdiği belirtildi.

İtalyan basınında çıkan haberlerde, teknik direktör Manuel Pellegrini ile yıldızı bir türlü barışmayan Riquelme'nin Ocak ayında Villarreal'den ayrılmayı düşündüğü ve Serie A ekipleri Inter ve Juventus'un yıldız futbolcuyu kadrolarına katmak için sıraya girdikleri belirtiliyor.

Sezon başında 9 milyon euroya Atletico Madrid ile anlaşma aşamasına gelen fakat transferi gerçekleşmeyen Riquelme'nin, İtalya'ya gelmesi için yine aynı miktarın yeterli olacağı yorumları yapılıyor.

Riquelme'nin Inter'de forma giyen vatandaşı "Duvar" lakaplı savunma oyuncusu Walter Samuel, 29 yaşındaki oyuncuyu Inter'de görmekten büyük mutluluk duyacağını söyledi.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Samuel, "Riquelme'nin yavaş olduğunu söylüyorlar ve bu beni güldürüyor. Topla beraber çok hızlı ilerliyor. Çok iyi bir orta saha oyuncusu. Eğer böyle bir oyuncuya sahipseniz ona güvenebilirsiniz. O'nu Inter'de görmeyi çok isterim" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Default Deco: "Her yenilgi kriz yaratıyor"

Deco: "Her yenilgi kriz yaratıyor"
    La Liga'da bu sezon özellikle deplasmandaki futboluyla büyük eleştiri toplayan Barcelona'da, Portekizli orta saha yıldızı Deco, kaybedilen her maçın klüp için yeni bir kriz yarattığını söyledi.

Barca TV'ye açıklamalar yapan Deco, "Ne zaman 2 veya 3 iyi maç yapsak, takım hakkında çok güzel yorumlar yapılıyor fakat bir maç kaybettiğimizde bu durum krize dönüşüyor. Bazı oyuncular ve menajer hemen eleştiri oklarının hedefi oluyor" dedi.

Sakatlığı dolayısıyla geçen aydan beri forma giyemeyen Deco, özellikle menajer uzun süredir takımın başındaysa bu eleştirilerin normal olduğunu söyledi.

2003 yılından bu yana Barcelona'nın başında olan Hollandalı Teknik Direktör Frank Rijkaard, deplasmanda 2-0 kaybedilen Getafe maçından sonra eleştirilerin odak noktası olmuştu. Barca bu sezon ligde deplasmanda yaptığı maçlarda sadece 6 puan toplayabildi.

Şampiyon olmak istiyorlarsa deplasmanlarda da galip gelmeleri gerektiğini belirten Deco, "Şu bir gerçek ki sezona çok iyi başlamıştım. İyi oynuyor ve kendimi iyi hissediyordum. Şimdi geri dönmeli ve daha önceki formumu yakalamalıyım" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Default Riquelme eve dönmek istiyor!

Riquelme eve dönmek istiyor!
    Arjantin’i Bolivya önünde galibiyete taşıyan isim olan Juan Roman Riquelme en kısa süre içersinde Villarreal’den ayrılıp tekrar Boca Juniors’a dönmek istediğini açıkladı.

2010 Dünya Kupası Elemeleri mücadelesinde Bolivya’yı attığı 2 gol ile yıkan isim olan Juan Roman Riquelme belirsizliğini korumakta olan Villarreal macerasını olabildiğince çabuk sonlandırmak arzusunda olduğunu belirtti.

İspanyol gazetesi Marca’ya konuşan Riquelme ''Boca’ya dönüp tekrar oynamaya başlayacağıma dair inancım tam. Bu yarın da olabilir; sözleşmemin sona ereceği Mayıs ayında da. Hala aynı konular üzerinde konuşuluyor ancak ben bu sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine inanıyorum'' dedi.

Villarreal’de kadroya girmesine engel olan konular hakkında fazla konuşmayan Arjantinli yıldız oyuncu bir an önce ilk on birde başlayacağı bir maça çıkmak istediğini belirtti ve ''Boca benim evim. Ve inanıyorum ki tekrar evime döneceğim. Bunun da biran önce gerçekleşmesini ve artık her Pazar oynayabileceğim bir maç olmasını diliyorum'' şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Malllorca:1-4:Barcelona
    Sevilla'nın Valencia'yı 3-0 yenmesinin ardından liderliğini sürdürmek isteyen FC Barcelona, deplasmanda karşılaştığı Mallorca'yı 4-1 yendi.

Eidur Gudjohnsen'in 41. ve 58. dakikalardaki golleriyle Barça öne geçerken, Victor'un 70. dakikadaki golü Mallorca'yı ümitlendirse de, son 5 dakikada Andres Iniesta ve Santiago Ezzquerro'nun golleri Barça'ya 3 puanı getirirken liderliğini de sürdürttü.

La Liga'da alınan toplu sonuçlar;

Sevilla 3 - 0 Valencia
    R. Madrid 3 - 1 Racing Santander
    Espanyol 3 - 2 Athletic Bilbao
    Recreativo Huelva 2 - 0 Osasuna
    Levante 0 - 3 Atletico Madrid
    Real Sociedad 0 - 0 Betis
    Villarreal 1 - 0 Getafe
    Zaragoza 3 - 0 Gimnastic
    Deportivo 0 - 1 Celta Vigo
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Del Piero_10 Misafir

Lütfen yeni konu açarken forumu iyice araştırıp daha önce aynısından yada benzerinden bulunup bulunmadığına dikkat edin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Pellegrini'ye Teklİf YaĞiyor

Bu sezon İspanya La Liga ve UEFA Kupası'nda gösterdiği performansla Avrupa'da sezonun flaş ekiplerinden olan Villarreal'in Şili'li teknik direktörü Manuel Pellegrini, birçok ünlü takımdan transfer teklifi aldığını ve gelecekte ne olacağını şu an için bilmediğini açıkladı.
    Yaz döneminde adı Premier Lig'de mücadele eden Chelsea ve Newcastle United kulüpleriyle yakından anılan 54 yaşındaki teknik adamın Villarreal'le olan mevcut sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
    Geçtiğimiz sezon ligin son 8 maçının kazanılmasından sonra, Villarreal'de kovulmanın eşiğinden dönen Şili'li teknik adam, Marca gazetesine yaptığı açıklamada, "Dürüst olmak gerekirse gelecekte ne olacağını bilmiyorum. Eğer transferden bahsediyorsanız evet burada olduğumdan beri birçok transfer teklifi aldım. Belki şu anda kazandığım paradan ve bulunduğum pozisyondan çok daha iyi bir durumda olma şansım var ama benim önceliğim her zaman Villarreal'den yana. Benim için para belirleyici unsur değildir. Villarreal'le iyi şartlarda bir kontratım olduğu ve bunu daha da iyi hale getirebileceğim doğru ancak genel anlamda ben burada kendimi daha iyi hissediyorum. Sözleşmem sezon sonunda bitiyor ve her zaman olduğu gibi başkanla arkadaşça bir görüşmemiz olacak. Tekrar etmem gerekirse ben bu karmaşık konuları şu anda konuşmak istemiyorum çünkü sadece bulunduğum zamana konsantre olmayı tercih ediyorum. Her zaman başkan ve kulübün güçlü desteğini arkamda hissettim. Buradaki 3.5 yıllık dönemimde iyi ve kötü anıları hep beraber yaşadık. Villarreal'e ilk geldiğimde kimse ligin 3. sırada bitirileceğini veya Şampiyonlar Ligi ile UEFA Kupası'nda yarı final oynanacağını hayal bile vermiyordu. Bu başarıların geleceğini o zamanlarda söyleseydim herhalde herkes bana kaçık derdi" ifadesinde bulundu.
    Arjantin ve Şili'de birçok takımın teknik patronluğunu yapan Pellegrini, son olarak 2002-2003 sezonunda River Plate'i çalıştırdıktan sonra 2004 yılının Temmuz ayında Avrupa yolunu ilk kez tutmuş ve Villarreal'le anlaşmıştı.
    Şili'li teknik adam, İspanyol ekibin başında çıktığı toplam 166 maçta 76 galibiyet, 42 mağlubiyet ve 48 beraberlik elde etmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Juve'ye giderse harika olur...

Mesaj Yetkileri