Defansımızdan resital bekliyorum
Defansımızdan resital bekliyorum
Arkadaslar Bu kadar Atıp tutmayalım Lütfen Ntv,Cnn türk Yprumları izleyin..Hatat Rıdvan dilmeni izleyin....
Herkeze İyi aksamlar..Maçtan sonra Görüsürüz..Yorumlarıda izleyin..
Hakan Balta'da savunma yönünden ağır basan bir bek.Herhalde bekler pek ileriye çıkmayacak.Kaş oynatıldığına göre..
So what?
Saike
Mehmet Yıldız'ın olmaması daha iyi oldu. Kaş ne yapacak merak ediyorum?
İnşallah kadro eleştrilerim yanlış çıkarda yeneriz![]()
Semih ve Nihat'tan goler ve iyi oyun bekliyorum Emre B.da kritik maçların adamıdır oda ağırlığını koyar inşallah ve galibiyetle döneriz benim tanmınım 1-2 kazanırız.Semih,Nihat atar![]()
Türkiyemize Gönülden Inanıyorum Reklamlarda Dedikleri gibi
BİZ ZORU SEVERİZ..
Haydi Türkiyem. Sokaklara dök bizi.
İnşallah kazanacağız! Haydi TÜRKİYE!
I'm back...
Haydi aslanlar, sizlere güvenimiz tam.
Güzel başladık.İnşallah devamı gelir
I'm back...
Acaba FORMDA gökhan yerine , ibrahim kaş niçin kadroda..neyse bakalım ne olacak.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Maalesef top ağlarımızda![]()
I'm back...
Çevirebiliriz. İnanıyorum.
Çok iyi başlayan İbrahim Kaş sakatlık yüzünden çıkıyor.![]()
Defol Git Fatih Terim Defol!!!!!!!
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
BAKIN ARKADAŞLAR ....
bugun show tv de izLedınızmı biLmem İddaaLı yorumda anaLiz ettiLer Norveç Takımını .. Şuan yedıgımız goLun aynısını adamLar Bosna ya attı.. Yıne taçdan Hagen attı.. IddaaLı yorumdakı sunuca bunu beLirtti ve bunLara dıkkat etmemız Lazım dedi.. Ama Fatih Terim Bildiğini okuyor !! Sen Defans oyuncuLarına atıLan taç da nerede duracağını söyLemıyormusun ! yada Bu Norveç takımını hıcmı izLemedin adamLarın Hava topLarında etkıLı oLdukLarını hıcmı bıLmıyorsun göz göre aynı futboLcu aynı goLu attı Ya ! Bır de Sankı Türkiye de başka defans oyuncusu yokmuş gibi Beşiktaş'ta oynamayan tecrubesız hıc miLli oLmamış İbrahim Kaş ı böyLesine finaL niteLiği taşıyan maçta oynatıyosun !! daha da maçı izLemiyorum Umarım Fatih Terim Gidecek yeter artık !!
öyle degıLmı kardeşim ya.. adamLar bile analiz etmiş anLatıyolar.. izLediysen sende görmüşündür Bosna ya attıkLarı goLun aynısı.. Ya bir defans oyuncusu taç atılırken yada kornerlerde nerde duracağını biLmiyorsa finaLlere gitsek noLcak .. AdamLarın Taktıgı bu nerdeyse uzun toplarla.. DefansLarı uzun ama çok yavaş bunuda söyLediler .. Gökdeniz kuLlanıLabilirdi Norveç e karşı yada ne biLim hızlı oyuncularla çıkıLabilirdi defansLarının yavaşLıklarından yararLanabilirdik. ama yOk Fatih Terim herşeyi biLiyorya ne gerek var izLemeye taktiğe fln ..
Her zaman için söylemişimdir. İspatlanmış bişey de b. Herhangi bir teknik direköt hangi takımın başına 2. kez gelirse o takımda başarı yakalanamıyor. Bunun ülkemizde çok örnekleri. Ayrıca bir diğer uğursuz gelenin de bu kanalın spikeri İlker Yasin bana göre... Adam kulüp ya da ülke bazında hangi maçı anlatırsa anlatsın mutlaka bi uğursuzluğu tutuyor yahu!
Yazık oldu gerçekten.
İnşAllah çeviririz maçı....
gooooooooooooooooooollll
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Emmmmmmmmmmmmmmmmmreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Emreeeeeeeeeeeeeee
GOOOOOOOOOOOOOL!
Emre Belözoğlu.
Gggggggggooooooooollllllllllllll Dk. 31