-
Yanar döner Lehmann
Geçtiğimiz günlerde yedek kalmak istemediğini ve "Yedek kalacağıma Bundesliga II'de oynarım." diye açıklama yapan Jens Lehmann, Arsenal'de kalmak istediğini söyledi.
Son haftalarda Arsene Wenger'in kaleci şansını İspanyol Manuel Almunia'dan yana kullanmasından dolayı, rahatsızlığını ifade etmiş olan Lehman, Almunia'nın kendisinden daha iyi olmadığını belirtirken, yedek soyunmasını anlayamadığını belirtti.
Daha önce kazanmak için elinden gelen herşeyi yaptığını ve bunu da herkese gösterdiğine inandığını belirten Lehmann, "Bir çok takımdan transfer teklifi aldım ama Arsenal'de kalmayı düşünüyorum." dedi.
Lehman Kicker dergisine yaptığı açıklamada, Bundesliga'nın kendisine çok çekici geldiğini belirtirken, yedek kalacaksa burada oynayabileceğini söylemişti.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules