1 ile 30 arası toplam 377 sonuç

Konu: Norveç-Türkiye | Euro 2oo8 Elemeleri C Grubu

Hybrid View

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Tanrı Terim'e kulüpçülük yapmaması gerektiğini gösterdi bu maçta (bkz. Topu ıskalayan İ.Kaşın sakatlanıp yerine iyi performans sergileyen Terim'in sevmediği kulüp olan Fenerbahçenin oyuncusu Gökhan'ı sokmak zorunda kalması)
    Yine gelmiş tahrik etmeye bırak biz sevinelim galibiyetimize sen sevinme......

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yok artik burada bile böyle yapiyorsunuz !

Vallahi ben bu zihniyetin Milli takimi destekledigine inanmiyorum,yok inanmiyorum kesinlikle.Siz Milli takimi neden tutarsiniz ? Benim takimimdan sunlar gitmis,onlar gol atsinlar da Milli takim onun sayesinde kazansin,yok benim takimimdan futbolcu oynamazsa neden oynamadi hesabi.Birakin bunlari !

Aurelio`yu hangi teknik direktör oynatirdi ? Ilk defa yabanci bir futbolcu Milli takima secilmis.Fatih Terim hemen oynatti kendisini,okadar elestiri gelmesine ragmen.

Semih`i en önemli macta neden oynatti ?A Milli takimda hic oynamamis birisini cikardi en önemli macta ilk 11de sahaya sürdü !

Fatih Terim Fenerbahce düsmani olsa bunlari yaparmiydi ?

Lütfen,biraz düzgün yorumlar yapin,buraya geliyoruz neselice yorum yapmaya,sevincimizi belli etmek istiyoruz,öyle yorumlar geliyor ki sinirden cildiriyoruz.
    Bide Aurelio'yu oynatmasaydı ne olurdu kim bilir ...
    Semihin maçı değildiki bu maç
    Ben Gökhan'ın yerine İ.Kaş a çok kızdım
    Kalkıp alaka olmadık anda Semih'i koyup kötü oynatmaya çalışıyor
    Gerekli yerdede Gökhan'ı oynatmıyor
    Mesela eskiden Fenerbahçe'nin kalesinde Rüştü varken Volkan'ı Volkan varken Rüştü yü oynatıyordu

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Yine gelmiş tahrik etmeye bırak biz sevinelim galibiyetimize sen sevinme......
    yine gelmişim tahrik etmeye
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

[QUOTE=MOLTEBregado;965983]Bide Aurelio'yu oynatmasaydı ne olurdu kim bilir ...
    Mesela eskiden Fenerbahçe'nin kalesinde Rüştü varken Volkan'ı Volkan varken Rüştü yü oynatıyordu
    --------
    Beni bu saydıkların değil 11 aslan yürek ilgilendirir şu şöyle olsa bu böyle olsa diye diye 11 tane Fenerbahçeli oynatırsınız size kalsa ilk 11de...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ne olurdu ? Hicbirsey diyemezdi kimse ! O dönemleri hatirlamamazliktan gelme !

Semih`in maci degildi bu mac ha ? Iste en güzel kivirma cevaplardan birisi.
    Ben diyorum ki Fatih Terim Semih`i neden oynatti ? Eger Fenerbahce düsmani olsaydi Mehmet Yildizi koyardi,elinde tonlarca bahanesi vardi ? Ne oldu sonuc bi söylesene ?

Ibrahim Kas tercihinde yanilmis olabilir,ama her ne olursa olsun hatasindan döndü ve Gökhan oyuna girdi.Bundan sonra da Gökhani oynatir zaten.

Volkan eskiden okadar kötüydü ki,Terim mecburen Rüstüye yönelmisti,Volkanin hatalarini anlattirma bana burada ! Simdi kalede kim var ?

Amacin %100 tahrik + egolarini tatmin etmek.Milli takim kazanmis umrunda degil,ah bir de Gökhan gol atsaydi ...
    Quote Originally Posted by altiner93 View Post
    Dediklerinden bir anlam çıkarmak imkansız.Fatih Terim neden böyle birşey yapmak istesinki.Fatih Terimin görevi Türkiye Milli Takımını en güzel yerlere getirmek ; senin dediğin gibi adam kayırmak değil ve adamda kayırmıyor
    [quote=aimar1905;965987]
    --------
    Beni bu saydıkların değil 11 aslan yürek ilgilendirir şu şöyle olsa bu böyle olsa diye diye 11 tane Fenerbahçeli oynatırsınız size kalsa ilk 11de...
    Ben Fenerbahçe'li olarak baksaydım olaya Milli Takım'a bizden kimse gitmesin , aman sakatlık olur , bu zamana kadar bizden adam almamışsa hiç almasın diye düşünürdüm
    Mantıklı konuşun
    NOKTA .
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

yine gelmişim tahrik etmeye
    Dediklerinden bir anlam çıkarmak imkansız.Fatih Terim neden böyle birşey yapmak istesinki.Fatih Terimin görevi Türkiye Milli Takımını en güzel yerlere getirmek ; senin dediğin gibi adam kayırmak değil ve adamda kayırmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

kardeş abartma istiyosan. iyice saçmalamaya başladın. kötü oynasın die almış semihi

Ne olurdu ? Hicbirsey diyemezdi kimse ! O dönemleri hatirlamamazliktan gelme !

Semih`in maci degildi bu mac ha ? Iste en güzel kivirma cevaplardan birisi.
    Ben diyorum ki Fatih Terim Semih`i neden oynatti ? Eger Fenerbahce düsmani olsaydi Mehmet Yildizi koyardi,elinde tonlarca bahanesi vardi ? Ne oldu sonuc bi söylesene ?

Ibrahim Kas tercihinde yanilmis olabilir,ama her ne olursa olsun hatasindan döndü ve Gökhan oyuna girdi.Bundan sonra da Gökhani oynatir zaten.

Volkan eskiden okadar kötüydü ki,Terim mecburen Rüstüye yönelmisti,Volkanin hatalarini anlattirma bana burada ! Simdi kalede kim var ?

Amacin %100 tahrik + egolarini tatmin etmek.Milli takim kazanmis umrunda degil,ah bir de Gökhan gol atsaydi ...

Mesaj Yetkileri