Bildiginiz gibi Gökhan Gönül cok iyi bir cikis yakaladi ve iyi bir oyun sergiliyor. Son maclarda basarili bir performansi var ve bunu Norvec karsisinda da devam ettirdi. Genc bir oyuncu ve potansiyeli yüksek bence. Simdiye kadar oynadigi maclarda defansif özellikleri aslinda ne durumda pek göremedik, Fener´in karsilastigi takimlar Fener´e zorluk yaratacagi tipten degildi simdiye kadar(PSV dahil). Bunu Inter macinda görebiliriz diye düsünüyorum. Ancak Gökhan´in ofansiv özelliklerini simdiye kadar cok gördük.

Ilk olarak bence top sürmesi(dribbling) ve ayaginda top kontrolü(Technique)
iyi durumda. Top ayagindayken rahat oynuyor. Bunun disinda Zihinsel (Mental) Özelliklerden Gökhan´da öne cikanlar Cesaret(Bravery), Soguk kanlilik(Composure),Konsantrasyon(Concentration), Süreklilik(Consistency) ve Kararlar(Decisions).

Veriler vermek gerikerse söyle uygun görürdüm ben:

Top sürme(dribbling) 16. Topu iyi sürüyor kanadinda. Kolay hamlelerle adam eksiltiyor.

Top kontrolü - Teknik(Technique) 13-14. Top ayaginda iken rahat. Telaslanarak top kullanmiyor. Topu iyi sümesinde teknigi etkili.

Cesaret(Bravery) 15. Hücüma katilmaktan korkmuyor. Firsat buldukca hep ileri cikiyor.

Soguk kanlilik(Composure) 13-14. Top kullanmasiyla ilgili. Telassiz. Dogru secimleri yapabilecek kalitede.

Konsantrasyon(Concentration) 17. Maclara iyi konsantre oluyor. Maca kendisini veriyor. Norvec karsisinda sonradan girdi, ancak konsantrasyon eksikligi falan yoktu.

Süreklilik(Consistency) 14-15. Aslinda biraz erken, daha cok mac oynamadi. Ama iyi bir grafik ciziyor ve su zamana kadar bir düsme olmadi.

Kararlar(Decisions) 15. Hücüm bölgelerinde iyi top kullaniyor. Dogru paslar atiyor. Dogru kosular ve hamleler yapiyor.