1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Beşiktaş'ın Gravgaard sevdası!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Türkiye'den alınacak en iyi defans hala iddaa ediyorum G.Antep'ten BEKİR İRTEGÜN.

Bir tane de yabancı stoper şart.Danimarka-İsveç-Norveç buralardan olması daha iyi.

Soğuk ülke insanı olsun.Kuzeylilerin defansif yönlerini çok beğeniyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Türkiye'den alınacak en iyi defans hala iddaa ediyorum G.Antep'ten BEKİR İRTEGÜN.

Bir tane de yabancı stoper şart.Danimarka-İsveç-Norveç buralardan olması daha iyi.

Jean Tigana istemişti bir ara Bekir'i sanırım ama alamamıştık.Valla Türk alternatif derken benimde aklımdan geçen Bekir'di ama hayırlısı olsun yine de..
    Norveç demişken akşam Erik Hagen çok iyi oynadı,ilk maçta da iyiydi..Acaba bu arkadaş düşünülemez mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Jean Tigana istemişti bir ara Bekir'i sanırım ama alamamıştık.Valla Türk alternatif derken benimde aklımdan geçen Bekir'di ama hayırlısı olsun yine de..
    Norveç demişken akşam Erik Hagen çok iyi oynadı,ilk maçta da iyiydi..Acaba bu arkadaş düşünülemez mi?
    Daha önce de BJK'nin listesindeydi sanırım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

+1

Kuzey adamları soğukkanlı oluyorlar ... Enerjileri de yüksek oluyor... bkz Linderoth...

Mesaj Yetkileri