1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: İlhan Mansız Geri Mi Dönüyor ?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

dönmesin.. Futbolculuk kariyerine buzda kayarak koca bi leke sürdü yakışmadı bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by nuxXx123 View Post
    dönmesin.. Futbolculuk kariyerine buzda kayarak koca bi leke sürdü yakışmadı bence...
    Nasıl bir bağlantı kurdun anlayamadım. Buzda kaymanın kötü bir yanı mı var.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Ben sadece kendi fikrimi söyledim. Bunu da söyle acıklıyım...

İlhan altın cagını BJK de yasadı , Daha sonra Japonların onu sevmesi, ona hayran olmaları, magazin olayları falan bunları kaldramadı.. Futbolda tutunamadı... Bundan sonra da bişey olmaz.. Buzda dans die bi yarışmada ter döküyo... Jüri karsısında fln kayıyo, bi dizi de oynuyo bu yolu secti ; dolayısıyla futbola dönmesi dogru olmaz ki dönse de bi sey yapamaz...[bence]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fikrine birşey demedim canım sadece merak ettim. Hani şu açıdan söylüyorum. Beşiktaş'ta oynarken Şampiyonlar Ligi finali oynarken İlhan adamın birine yumruk atar. Takım 10 kişi kalır ve maç farka gider. Bizde deriz İlhan futbolculuk kariyerine bir leke sürdü deriz. Futbolu bıraktıktan sonra buzda kaymasının lekelik bir durumu yok demek istemiştim. Zaten açıkladın ne demek istediğini bende suçlamadığımı belirtmek istedim.

Quote Originally Posted by nuxXx123 View Post
    Ben sadece kendi fikrimi söyledim. Bunu da söyle acıklıyım...

İlhan altın cagını BJK de yasadı , Daha sonra Japonların onu sevmesi, ona hayran olmaları, magazin olayları falan bunları kaldramadı.. Futbolda tutunamadı... Bundan sonra da bişey olmaz.. Buzda dans die bi yarışmada ter döküyo... Jüri karsısında fln kayıyo, bi dizi de oynuyo bu yolu secti ; dolayısıyla futbola dönmesi dogru olmaz ki dönse de bi sey yapamaz...[bence]
    ben aynı düşüncede değilim İlhan'ı İlhan yapan Beşiktaş eğer geri dönerse eski günlerini tekrar yaşatmaması için bir neden yok ortada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by panterka View Post
    ben aynı düşüncede değilim İlhan'ı İlhan yapan Beşiktaş eğer geri dönerse eski günlerini tekrar yaşatmaması için bir neden yok ortada

tmm ilhnanı ilhan yapan BJK ama bu demek degil ki geri dönse eski gnlerdeki gibi olacak... peluk a katılıyorum dönmesi futbol anlamında bi katkı saglamaz. Belki takımı motive acısından etkili olabilir.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    "Erkek adam buzda kaymaz! Heeyytt ulen testosteron seviyem doruklarda! Dagitirim alayinizi!" ile esanlamli bir cumle kurmus sayin uye herhalde.

Mesaj Yetkileri