1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: Yasin Çakmak : "En ciddi rakibimiz Galatasaray."

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Beşiktaş'ın artık bu yarışın çok gerisinde kaldığı gayet açık değil mi ? Şunu kabul etmek neden bu kadar zor..
    Sen kendini tatmin et bu şekilde.Bir de gayet açık değil mi diyor ya.
    Tekrar tekrar söylemek benim de hoşuma gitmiyor ama hakem hataları olmasa Beşiktaş şu an liderdi.Beşiktaş tüm zor maçlarını bitirdi, Fb,Gs ve Ts derbilerini dışarda oynadı.Gs ve Fb'nin önünde çok zor bir fikstür var.Özellikle Gs'nin...
    Nasıl yarışını gerisinde kalmışız anlamıyorum Fenerbahçe'nin sadece 1 puan gerisinde iken.İlk yarıya lider bitirme ihtimalimiz bile var

Ayrıca son 3-4 yılda zievede olamayabiliriz ama bu ligde Beşiktaş'ın forması bile şampiyonluğa oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post

Ayrıca son 3-4 yılda zievede olamayabiliriz ama bu ligde Beşiktaş'ın forması bile şampiyonluğa oynar
    Beşiktaş 3-4 yıl başka formayla mı oynuyordu. Onu anlayamadım.

Fenerli bir arkadaşım vardı. Hem mahalle hemde okulda aynı sınıftaydık. Ben Galatasaraylı o Fenerli düşünün artık. O zamanlar Avrupa konusunu tartışıyoruz. Ben tabi o zaman hafiften hafiften başlayan Avrupa maçlarını sıralıyorum. Konumuz Avrupada Galatasaray ve Fener. Bakıyor cevap veremiyor. Ordan ee en çok kim şampiyon olmuş ona bak diyordu. Ordan geldik 4 sene şampiyonluk ve Galatasaray Fener'in önüne geçince bu sefer en çok kim kimi yenmiş ona bak diyordu. Olayı bu duruma getirmeyelim. Madem forması yetiyor peki niye yetmiyor?

Kıssadan Hisse çıkaralım.

Mesaj Yetkileri