Çok hareketli bir transfer dönemi geçirdik. Sözleşmesi bitmek üzere olan kaliteli oyuncuları kapmak için onlarca kulüp birbiriyle yarıştı . Her ne kadar artık tanınmış bir menajer olsamda takımın ismi fazla duyulmadığı için istediğim oyuncuları bir türlü ikna edemedim. Bende genç, geleceği parlak oyunculara yöneldim.
Sonuç olarak sezon sonuda;
Bayern'den Andreas Ottl ve Tomas Schmitt(regen), Barca'dan Guy Asulin ve Toulouse'dan Alexandre Bonnet takımımıza katılacak.

Bununla da kalmadık, 3 oyuncu da bonservislerini alarak kadroya kattık. Bunlar;
Alajuelense takımından Pablo Herrera:

Marvin Angulo'nun önerisi ile aldım. çok yönlü bir oyuncu olması en önemli özelliği diyebilirim. Her iki kanattada hem defansif, hem ofansif rolü üstlenebiliyor. düşük bonservis ücretinin(200k ytl) yanı sıra son iki sezonda Alajuelense'de yılın oyuncusu seçilmiş taraftarları tarafından . var bu çocukta bişiyler hissediyorum .

Vasco takımından Carlos Carmona:

Sezon sonunda takımdan göndereceğim birkaç oyuncu var. orta saha kanatlarda istediğim seviyede olmayan oyuncular. bunun için takviyeyi erken yaptım. orta sahanın iki kanadında da oynayabiliyor. 4.4 milyon ytl ödeyeceğiz kulübüne...24 ay taksitle

kaleye takviye yapmam gerektiğini söylemiştim daha önce. bu nedenle ilk olarak gözüme İnternacional kalecisi Diego'yu kestirdim ama bir türlü anlaşamadık bonservis konusunda kulübüyle. Araştırmaya devam ederken PSV'nin genç kalecisi Cassio çarptı gözüme.

15 maçta 6 gol yemiş 10 kez gol yemeden kapatmış maçları. Özelliklerinede baktım, Diego'dan aşağı kalır yanı olmadığını görünce mavi-beyazlı renklere katmayı başardık az kalsın kaptırıyordum, şansıma kulübü Dortmund'un teklifini kabul etmeden benim sözleşme teklifini kabul etti . 18 milyon ytl 24 ay taksitle yine borç yaptık bakalım hayırlısı olsun...
-----------------------------------------------------------------------
2 oyuncuyla yollarımızı ayırdık yeni takımlarında başarılı olurlar umarım. Szolt Löw artık eskisi kadar iyi değil yaşı ilerledi takımda forma bulması çok zordu. Bonservis ücreti talep etmeden gönderdim.
Charles Andre-Doudin. 2.5 milyon ytl + %25 sonraki satışından...Aslında bir-iki sezon daha geçirseydi takımda gelişimi iyiydi. ama kadroda ondan kat kat iyi atak oyuncuları olunca forma şansı bulamadı, mutsuzdu. iki taraf içinde en iyisi bu oldu sanırım.