-
Suanda maçtan geldim....Orduspor golünü Mehmet öncan attı...
Asist Ümit atalay gol mehmet öncan....
Böyle rezil bir hakem görmedim resmen Karadeniz takımları dogranıyor..Yüzdeyüz bir penaltımızı vermedi adam taktı celmeyi...Öyle sacma sarılar verdiki..Resmen hakem oynatmadı bizi..
Verilmeyen penaltıda Olaylar cıktı Bahri hoca bile cileden cıktı...Hemde acemi hakemler bizi buluyor..
3 maçtır Kalede Oynayan Orcun Çok grafik çiziyor..Zaten eskiden Genç milli olmusdu..Hemde Ordulu bu yüzden Cok alkıs alıyor..Orkun gibi savunmayı uyarması Mondragon gibi hariketler yapması süper....
Maçta Çok üstün oynadık Bir topumuz çizgiden cıktı..Yüzdeyüzlük bir golü kaleci Son anda kurtardı..Skora aldanmayın yani...Tv de İzlyinde Görürsünüz..Gecen haftada 6-0 maçtı Neyseki 2-1 yenimşidik..Öbürkü Hafta elazı ile sahamızda 11 ten net gol kacırdık 1-1 bitti takım Cok pozsiyon buluyor golcü sorunu var..Zaten sadi Çolak 2.yarı orduya gelecekmiş..
Bugün seyirci olmuyacak sandım yarım saat içinde stadyum doldu....
İnsallah cıkısımız sürecek...Zirveye Yükselmeye devam...Mahmut hanifi yerine oynayan Ümit atalay Bugünkü maçta süper oynadı bence formayı kaptı..Mahmut Hemen Maçta şişiyor ve daha kosamıyor ümit hem hızlı hemde cafercanza cok yardım ediyor...
Haftaya Malatya macından 3 puan alırsak Evimizdeki Eskisehir macını düsünemiyorum....Zaten Dspor Eskisehir ve Giresun maçlarımızı vermesse Yazıklar olsun....
Orduspor-Mardin maçına MUŞ'lu Orta hakem atarsan o hakemin tarafsız olmasını bekleyemezsin.Bu art niyetli kafalar degişmedikçe maçlarda daha çok olaylar çıkar.Karadeniz takımı ile Doğu takımı maç yapıyor,Doğu bölgesinden bu maça hakem atanmasının mantığı ne anlamış degiliz.Ege,İç Anadolu,Marmara ve Akdeniz bölgesi hakem hiç yokmu?
Mesaj Yetkileri