1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: [TSL] Kayserispor Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz'un PAsı 165
    Tuncay Şamlı'nın PAsı 163

Saçma değil mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Mehmet Topuz'un PAsı 165
    Tuncay Şamlı'nın PAsı 163

Saçma değil mi ?

Bence saçma değil.

Tuncay o PA' değerine artık yavaş yavaş yaklaşıyor.İngiltereye kadar gitti.Bunun daha da üstünde bir PA verilirse hangi lige gidecek bu adam.

Topuz'un PA'sı da aslında uygun gibi duruyor.Daha önünde Kayseri'den sonraki kariyeri var.Her ne kadar ayrılmayacak dense de.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bence saçma değil.

Tuncay o PA' değerine artık yavaş yavaş yaklaşıyor.İngiltereye kadar gitti.Bunun daha da üstünde bir PA verilirse hangi lige gidecek bu adam.

Topuz'un PA'sı da aslında uygun gibi duruyor.Daha önünde Kayseri'den sonraki kariyeri var.Her ne kadar ayrılmayacak dense de.
    Dediklerin doğru da benim kasdetmek istediğim miktarlar değil Mehmet Topuz'un Tuncaydan daha fazla PAya sahip olması ... Dediğin gibi Tuncay ingiltereye kadar gitti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Dediklerin doğru da benim kasdetmek istediğim miktarlar değil Mehmet Topuz'un Tuncaydan daha fazla PAya sahip olması ... Dediğin gibi Tuncay ingiltereye kadar gitti

Demek ki Kayserispor ve Mehmet Topuz'u yapan arkadaşımız Topuz'un Tuncay'dan daha iyi bir geleceğe sahip olduğunu düşünmüş.Bunu saçmalık olarak yorumlamamak lazım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Demek ki Kayserispor ve Mehmet Topuz'u yapan arkadaşımız Topuz'un Tuncay'dan daha iyi bir geleceğe sahip olduğunu düşünmüş.Bunu saçmalık olarak yorumlamamak lazım.
    Topuz' un Tuncay' dan iyi bir geleceğe sahip olmasını öngeren biri varsa ona saygı duyulmalıdır. Ben yıllarca Tuncay' ı canlı izledim. Topuz' u 1 kez statta ve çok kez tv dde izledim Topuz çok çok klas bir topçu.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri