Kayserispor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Kayserispor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
demoda gördüğüm bir hata var. tam sürümde düzeleceğini umduğum UEFA kupası'na giden takımlarımızda Kayseri Erciyes değilde Kayserispor var.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
mehmet topuz 2oo8 de nasıl olmuş biraz bilgi verirmisiniz?
Kayserisporda çok büyük eksiklikler ve yanlışlıklar var umarın en kısa zamanda düzeltirlir
Bikere Uefa'ya gidiyor bundan büyük bir hata olamaz.
sezon başında gökhan ünal takımından ayrılmak konusunda mehmet topuzdan biraz daha istekliydi bundan dolayı olmuş olabilir hatta açıklamaları vardı sporx de...
bende gökhan sezon başı ayrılmak istiyor ama satılmayıncada fazla arıza çıkarmıyor gayetde başarılı olabiliyor...
ancak alınmak istenilince biraz ucuza gidiyolar gibi değerleri yükseltilmeli...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
doğru yapılmamış tamamen yanlış yapılmış coşkuna katılıyorum 1 transfer listesine konulması komik kayseri yöneticileri onu satmamak için neler yapmadıki hatılasanıza iki okuduğunuz fanatik gibi fotomaç gibi gazetelere inanmayın gökhan ben başkabir yere gitmek istiyorum hiç ama hiç demedi
3- nasıl yapılmamalı diye yapılmış olsa işte bu kadar güzel yapılırdı
Fikirlerim burada
Gokhan Unal'in sozlesmesi sezon sonu bitiyor. Oyunda yapay zeka mantikli davraniyor, inatci degil. Yani oyuncu yeni kontrat imzalamaya yanasmiyorsa, oyuncuyu satmayi kabul ediyor.
Kontratini uzatmak disinda Gokhan Unal'in satilmamasini saglamak icin yapilabilecek baska bir sey yok. Kontratini da biz degil, Kayseri yonetiminin uzatmasi gerekli.
gökhan sözleşmesini 2009 a kadar uzattı...
saygılar...
puerta kalbimizde...
TFF sitesinde yenilenmemiş olabilir ancak gökhan ünalın sözleşmesi 2009a kadar uzatıldı yoksa ks satardı çoktan kayserispor resmi sitesinden bakabilir isteyen ayrıca gökhan sonuçta kayseride kaldı ve iyide oynuyor yani kayserispor gerçekteki gibi oyunda inatçı olmalı gökhanda satılık listesine konmamalı
Deniz daha once bu konuda konusustuk yanilmiyorsam. Gokhan'in sozlesmesinde bir opsiyon yili olabilir ve bu nedenle Kayserispor sozlesmenin 2009'a kadar oldugunu aciklamis olabilir. Ancak her takim TFF'ye tek tip sozlesme yollamakla yukumludur ve bunun uzerinde kontrat bitis tarihi acikca yazar.
kayserisporu biraz olsun inceleme fırsatım oldu.Birkaç hatayı yazayım umarım düzelir.
1.Zeytinburnuspordan transfer edilen genç yetenek Savaş Yılmaz transferi yapılmamış
2.Alaattin Öztekin Erciyese kiralandı
3.Sanırım yeni stad oyuna girilmemiş
4.Teknik direktörlükte Tolunay Kafkas Yok
5.Kayserispor UEFA ya gidiyor erciyesin gitmesi gerekirken
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca oyun başladığında Gökhan Ünalın ilk işi kulüpten gitmek istiyor ve hemen satılık listesine konuyor ama gerçekte Gökhan kayserisporda kalmaktan dert yakınmıyor.Ayrıca TFFde 2008 yazsa dahi gökhanın sözleşmesi 2009a kadar uzatmalı sonuçta sözleşme zamanı o çünkü 2009a kadar kalacak amam oyunda opsiyon gibi bir seçenek olmadığından oyun serbest kalıyor mayıs 2008de
bunlar ilk göze batanlar oynadıkça gördüğüm hataları yazarım.Umarım düzelir![]()
Ben de bu pazar bir aksilik olmazsa Olimpiyat'ta İBB - Kayseri maçını izliyeceğim merakla bekliyorm.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
çok güzel maç olacaktır iyi seyirler kardeşim bu yıl istanbulda yaşamak senin için süper olmuş![]()
Fikirlerim burada
Bugün Halil' le Olimpiyat stadı' nda İBB - KAyseri maçındaydık. Kayserispor adına ekleyebileceğim pek bir şey gözlemlemedim Kayseri gerçekçiydi zaten. Ama son halini göremedim 08 de bir görüp tekrar yorumlayacağım.
Mehmet Eren Boyraz' a moves into channels özelliği eklenmeli.
Şunlarıda ekleyeyim buraya
Mehmet Erenin mevkisi AMRLC-FC olmalı çok yönlü bir oyuncu orta sahanın heryerinde oynayabilir ayrıca forvettede oynuyor ama aslı mevkisi forvet
Ayrıca Turgay Bahadırın mevkisi AMR olmalı
Mehmet Topuz'un PAsı 165
Tuncay Şamlı'nın PAsı 163
Saçma değil mi ?
Tuncay'la İngiliz araştırmacılar ilgileniyor artık bildiğim kadarıyla.Ondan öyle olabilir.
Bence saçma değil.
Tuncay o PA' değerine artık yavaş yavaş yaklaşıyor.İngiltereye kadar gitti.Bunun daha da üstünde bir PA verilirse hangi lige gidecek bu adam.
Topuz'un PA'sı da aslında uygun gibi duruyor.Daha önünde Kayseri'den sonraki kariyeri var.Her ne kadar ayrılmayacak dense de.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bencede topuzun pası saçma değil şuan itibariyle topuz tuncaydan daha iyi oynuyor takım önemli değil topzu ben her hafta izliyorum onu yakından takip edenn bir kişi yeteneğini görmüştür şu euro08e gidelim topuzda orda istikrarlı bir şekilde oynarsa ne teklifler gelecek ben buna inanıyorum