Benim en büyük transfer başarım, aslında hiç transfer yapmadan UEFA Kupasını almak oldu Galatasaray'la. Ilic, Tomas ve Saidou'yu satıp Lyon'dan Monsoreau, Shaktar'da Metuzalem ve Inter'den Recoba'yı kiralamıştım. Hoş bir durumdu.
Benim en büyük transfer başarım, aslında hiç transfer yapmadan UEFA Kupasını almak oldu Galatasaray'la. Ilic, Tomas ve Saidou'yu satıp Lyon'dan Monsoreau, Shaktar'da Metuzalem ve Inter'den Recoba'yı kiralamıştım. Hoş bir durumdu.
messi recoba sezer öztürk yasin karaça nuri şahin farias güngör öztürk
ben şuan KARŞIYA'kanın başındayım... sezon öncesi hiç şans tanınmayan takımım şuan 20.haftanın sonunda İstanbulspor un ardından 2. sırada ve bu durum yönetim ve taraftarı da memnun etmiş durumda... Yönetim transfer bütçesini 4.5 milyon $ dan 11 milyon $ ra çıkardı ve bende önümüzdeki sezon için ortasahaya TÜMER METİN ve forvet için de İLHAN MANSIZ ile anlaştım... bu 2.ligdeki bir takım için büyük bir başarı bence...
2012 yılına kadar gsde çalıştım bir çok futbolcu aldım ama ençok etkilendiğim oyuncu defoe 24.5m aldım yarım sezon oynattım 40m arsenal ee sattım ama beni etkileyen oyuncunun yarım sezonda 21 gool atmasıydı sezon sonunda da alex 22 golle gol kralı olmuştu...bir de company ii munchen de n 40m aldım1 sene sonrada gs den ayrıldım zaten
arkadaşlar berki yeri değil ama bana acaba mesajla FM oyun görüntülerinizi nasıl gönderebileceğimi gösterebilirmisiniz?
imageshack.us sitesine resmini verip update ediyorsun sopnra orda çıkan linklerden üstteki resmin gerçek halini (boyutunu)gösteriyor..2. olan küçültmüş ..3. ise link verio o inke girdin mi resmi görüyorsun..
Bu arada iki tane yazmışsın mesajını
-
dostum benim demek istediğim örneğin formda insanlar yapmış olduğu maçların skorları olsun haber görüntüleri olsun yayınlıyorlar ya ben bunları nasıl forma aktarabileceğimi öğrenmek istiyorum...
deminki mesajı 2 kez gönderdiğimi sonradan fark ettim...
Arkadaş onu anlatmış zaten. www.imageshack.us adresinden göndermek istediğin görüntüyü upload et, sonra da hotlink 2 yi buraya kopyala. Bu kadar.
İyİde Dostum GÖrÜntÜyÜ Resİm Formatinda Bİlgİsayarima Nasil KoyacaĞim... ÇÜnkÜ GÖzata GeldİĞİmde Dİrekmen Belgelerİme Gelİyor... Onu Beceremedİm...
bonaventoure kalou yu 16,5 T. aldım
Originally Posted by el bandido
Print scrn tuşu var f12 nin yanında ona bas ve sonra painte gel yapıştır de resim oraya gelir ve sonra farklı kaydet diyip resmi jpg formatında kaydet sonra da upload et..
-
ilk yılım messi-yıldıray-hamit-guarin-alex(psv)-tevez-nihat-vanden borre-joquin vs....
haaa unutmadan fenere aldım bunları .....
rsanchez maşşallah bunların hepsini ilk senende nasıl aldın![]()
Güzel soru vallahi. Kaç senedir oynarım bu oyunu daha böyle bir şey yapamadım. Yok hadi almak için yeterli paran var diyelim, bu adamlar ilk senende, bir başarın ve dünyada tanınmış bir ismin yokken sana gelmezler. Ayrıca Guarin'i ilk senende zaten alamazsın, başka bir kulüpte kiralık oynuyor çünkü. Diyelim sözleşme imzaladın, bir sonraki sezonda sana geldi, Hamit, Yıldıray, Nihat da tamam da Messi, Alex, Joaquin ve Vanden Borre'yi nasıl aldın. Bir sırrı varsa bize de söyle de biz de yapalım.
Ben şahsen mantık sınırları dahilinde FM'de olamayacak şey yoktur diye düşünen bir insanım ancak bu kadarı da mümkün değil.
Borre ve Alex geliyor ama öbürleri soru işareti![]()
-
60.000 YTL ye 35 yaşındaki Hakan Şükür'ü ibreti alem olsun diye Fenerbahçe'ye sattım. İsteyene Screen Shot neyinde gösterebilirim . Dahada inanmayan olursa save imi yollarım![]()
![]()
Ha bu arada ben öneri yapmadım direk fener istedi![]()
![]()
halil altıntop u aldım gs ye zelenka da sezon sonunda geliyo
bide dmc ye arthur diye bir genci aldım
ben o nu yazdığımda galatasarayda 2011 sezonundayım. tabii ki varOriginally Posted by ridvanu
o oyuncuların bazıları gitti bazıları geldi. ben 2011 e kadar yaptığım yıldız transferlerini yazdım sadece
![]()
ben chelsea ye adrianoyu 80milyon pounda aldım
bide portolu diego yu 10milyon pounda galatasaraya aldım. cm03-04te de brezilyadan bi takımdan galtasaraya almıştım keratayı. benden sonra bu adamı ilk keşfeden de portoydu zaten. adam 35-40 metreden ne goller atıo yaa.
re@l bana save i yollar mısın çok merak ettim bide 2007 yıllında 58 T. Patrick Vieira yı transfer ettim
ibagaza yı aldım ben en büyük transfer başarım o....
Tabi [email protected] eklersen yollarım kardeşOriginally Posted by Torer
valla en büyük transfer başarım cafercanı kiraladım![]()
al chelsæ yi çocuklarına anlatıcak anın olsunOriginally Posted by TüMeR_yAğıZ
ya ben baya bişi yaptımda yalnız FMM ile tüm oyuncuların ikinci aldığım vatandaşlığını Türk yaptım eğer hile değil derseniz yazayım
bu arada oyunda bi tuhaflık oluştu 400-500k ya alabileceğiniz vittiye 3,5m verdi,m hala vermiyolargiodaya da 2,5m verdim onuda vermiyolar ya bu adamların ikisi 1m etmiyo normalde
![]()
oyun başında i,stese idin gelrilerdi şimdi yıldız olmuşklardır havalrdadırlargelmezler
![]()
-
ben sıfırdan başladım.direkt havadan chelsea ye inersem çocuklarım hazırcı der bana.oyunumda ingiltere ispanya italya seçili bu hızla beş sezon sonra chelsea dayim zaten o yüzden canını sıkma anılarımı sıfırdan yaratıyorum.Originally Posted by CeZa_06
bende samuel eto'o yı aldım adamlar 34 $ sattı onu almak için tam 3.5 ay uğraştım takım fıstık gibi önüne geleni bir maçta en az 3 gol oluyo