Şampiyonlar ligi için avantaj elde eememizin ardından moraller yerindeydi.Kornerden gelen 2 golle 2-0 Oftaş maçını zorda olsa kazanmasını bildik.
Kritik Celtic maçı öncesi bazı oyuncularımı riske etmek istemedim ve Ankaragücü maçına "Alex,Kezman,Lugano,Edu" suz çıktık.Buna rağmen 1-0 da olsa kazandık.
Ve Celtic maçı...İkinci maça moralle çıkıyorduk deplasmanda 2 gollü beraberlik almıştık.Gruplara kalmak bizim için çok önemliydi çünkü Avrupa'da başarının zamanı gelmişti.Maç öncesi:
Ben: Maçın önemini anlatmama gerek yok arkadaşlar.Çıkın gücünüzü gösterin alın şu maçı.
Alex:Tamamdır hocam Celtic'de kimmiş zaten Hesselink yok.
Aurelio:Ulan 2 sene önce PSC'de Hesselink vardı da ne olduadamın sayesinde yendik
Ben:Tamam uzatmayın size güveniyorum.
Oyuncular hazırdı bende hazırdım.Maç başladı...Maçın henüz 2.dk'sında öne geçtik Aurelio ile ama Celtic 13 de beraberliği sağladı.. Sevinçleri 6 dk sürdü ve Kezman bizi tekrar öne geçirdi.Maç 80.dk da tekrar Kezman'la 3-1 oldu tam rahatladık derken fark 1'e indi ama gruplara kalmayı başardık
Falcao Fenerbahçe'de
Gruplara kaldıktan sonra transfer çalışmaları hızlanan Fenerbahçe 21 yaşında ki River'lı genç oyuncuyu transfer etti.Falcao'yla birlikte basın açıklaması yapan menajer Korkmaz Falcao'nun uzun vaadeli bir transfer olduğunu belirtti.Falcao ise Fenerbahçe gibi büyük bir klüpte bulunmaktan gurur duyuyorum dedi.
Transferle güçlenen kadromuz Trabzon'uda Kadıköy'de devirdi ve 5 maçlık yenilmezlik ve gol yememe serisini devam ettirdi.
![]()