1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Hakan Şükür kitap oldu

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Thumbs up Hakan Şükür kitap oldu

Galatasaray'ın milli futbolcusu Hakan Şükür, kitaplara konu olmaya devam ediyor. Spor yazarı Hasan Sarıçiçek'in, ''Kral Hakan Şükür'' isimli kitabı piyasaya çıktı.
    Sarıçiçek'in kitabında, doğumundan bugüne dek Hakan Şükür ile ilgili bilgiler, bilinmeyenler ve anılar yer alıyor

flake Misafir

acaba nasil bir kitap?merak ettim simdi ya bence super satar ya

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

altıpastan vurduğu 3 topun 2si kaleyi bulmayan bir adamın bu kadar ünlü olması bence muhteşem bir kitap senaryosu olur.. ki olmuş bile..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Exclamation

bence Hakan Şükür türkiye liglerinde metin oktaydan,tanju çolaktan sonra en iyi futbolcu ben hakan şükür'ün oyun stiline hayranım bu benim görüşüm.ben fenerbahçeliyim ama en begendigim,dürüst futbolcu Hakan Şükür

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    altıpastan vurduğu 3 topun 2si kaleyi bulmayan bir adamın bu kadar ünlü olması bence muhteşem bir kitap senaryosu olur.. ki olmuş bile..
    ayıp saygı denen bişey yok adam türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi santroforlarından biri ve senin konuştuklarına bak bence futbolu biraz öğreninde öle yorum yapın hakan şükür gibi bi gölcü adam türk futbolunda ender bulunana değerlerdendir

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Exclamation

Quote Originally Posted by hurmet
    ayıp saygı denen bişey yok adam türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi santroforlarından biri ve senin konuştuklarına bak bence futbolu biraz öğreninde öle yorum yapın hakan şükür gibi bi gölcü adam türk futbolunda ender bulunana değerlerdendir
    Bence de arkadasım sana katılıyorum,Hakan Şükür hem Galatasaray için hem de Türkiye için gol olmuyacak pozisyonları gol yapmıştır.Bence adamın o kadar kariyeri var,adam herşeyini galatasaray ve türk milli takımına adamıştır lütfen saygı duyalım biraz

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Angry

Quote Originally Posted by Kemal_Milan
    bence Hakan Şükür türkiye liglerinde metin oktaydan,tanju çolaktan sonra en iyi futbolcu ben hakan şükür'ün oyun stiline hayranım bu benim görüşüm.ben fenerbahçeliyim ama en begendigim,dürüst futbolcu Hakan Şükür
    en iyi futbolcuydu ama o kendini rezil etmeyi seçti

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

özel hayattaki sıkıntıları futbolunu etkiledi.aile her meslekte çok önemli bir olgu.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    -Türk Milli Takımı'nın en çok gol atan oyuncusudur.
    -2002 Dünya kupası üçüncülük maçında güney kore'ye karşı 9. saniyede attığı gol dünya kupaları tarihinin en erken golüdür
    -1998 yılında FIFA tarafından dünyanın en iyi golcüsü seçildi.
    -2000 yılında Galatasaray ile UEFA Kupası'nı kaldirdi
    içinde Hakan şükür olan 1-2 olay...
    var mı başka Hakan Şükür...

hakan türkiyenin gelmiş geçmiş en ii oyuncularından biri olabilir, bende beyeniorm, kaldırdığı kupalar ve aldığı ödüller ortada ama frank castle dediği gibi hakanın son vuruşlardaki beceresi hakkaten çok az , kaç senedir o eksiğini bi türlü gideremedi ztn giderseydi avrupada hala üst düzeyde futbol oynuo olurdu

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

neyse artık futbolun son demlerinde.emeklilik çağı gelmiş.bence gelişim göstermesi gerekn yılları çok tan tüketmiş..

tabi bu saaten sonra ondan öyle bi gelişim kimse beklemio ama keşkelerlede olmuo , sonuçta dediğinz gibi gerçekler ortada adına kitap çıkartılması da gayet normal, sonuna kadar haketti bugüne kadar yaptıklarıyla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

merak ettim kitabı valla.

Nesil
    2006
    Yer
    zonguldak

Kardeşim ben sonuna kadar galatasaraylıyım hakan şükürün o eski günlerini de unutmadım
    ama sorarım şimdi size hala öylemi .. sizce gs de ilk 11 olabilirmi

O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

fizik güce ve kapanan defanslara karşı etkili olabilir.bir uzun topu indirip işi bitirebilir.bence Hakan önümüzdeki yıl dahil Gs 'de oynayabilir.

Mesaj Yetkileri