-
Ziya Doğan ın eserleri bunLar .. Stepanov'u kadromda düşünmüyorum dedi böyLe bir adamı yedek bıraktı gitti yerine Kazma Risp'i getirdi. Sonrada ToLga Seyhan'ı da aLdırınca tmm Stepanov gibi bir yıLdız elden kaydı.. Yani Ziya Doğan'ı anLamak mümkün değiL hem sahaya 8 defansıf oyuncuyLa çıkacaksın 3 ön liberoLu korkak bır defansıf anLayışla oynayacaksın hemde eLindeki en iyi stoperi üsteLik geleceği oLan bir yıLdızı takımdan keseceksın.. Bu ne biçim çeLişki .. NoLdu şimdi adam daha 1 yıL oLmadan fiyatını 5 katına çıkarttı.
Ersun YanaL henuz yenı geLmesıne rağmen her hafta Avni Aker'de Paf takımLa as takıma maç yaptırıyor.. Paftakı oyuncuLarıda görmek için.. Gerçekten çok güzeL bir davranış.. Ama Ziya Doğan bırakın pafLa maç yapmayı.. Orduspor'dan dönen Ufuk Bayraktar'ı ki kendisi daha 20 yaşında Trabzon'Lu idmana biLe aLmadı.. Sezon başında o kada genç oyuncu kampa gitti.. hiçbirinin dönüpte yüzüne bakmadı.. Ben hepsını tanıyorum .. Yusuf KurtuLuş ,Enis Kahraman, Selim AkbuLut ,Eyüp Kadri bu 4 oyuncuda geleceği oLan isimler . ama Ziya Doğan ne zaman gençlere yöneLik bir operasyon yapmışkı.. O haLa öz evLadı 30 yasındakı Celaleddinler den Ayman Lardan medet uman basit sıradan bir hocaydı.. 2 Senede GüzeLim kadronun içine etti ama tek teseLli Şu an Trabzon'da oLmayışı.. Yinede bu kadroyla en iyisini yapacaz Ersun YanaL la .. Bu takımdan çok oyuncu kopardı Ziya Doğan . Şimdi Fenerbahce'den Alex i AureLio yu 1-2 yabancı daha çıkar bakaLım nası bır performans sergiLer. Ziya Doğan yabancı düşmanıydı.. aLlahtan kurtuLduk ondan .
Mesaj Yetkileri