1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Kontejyan Yetmiyor mu Diyordunuz ?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi Fenerbahçe ortaya attı bu durumu. Avrupada başarılı olamıyoruz diye. Çoğu takımında işine geldi. Yabancı sınırlaması artırılsada Türk olma imkanıyla oynama şansı bu sınırlamanın kalktığını gösteriyor.İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Bildiğim tek şey var ya adam gibi serbest bıraksınlar. Yada yabancı sayısını 4'e düşürsünler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Şimdi Fenerbahçe ortaya attı bu durumu. Avrupada başarılı olamıyoruz diye. Çoğu takımında işine geldi. Yabancı sınırlaması artırılsada Türk olma imkanıyla oynama şansı bu sınırlamanın kalktığını gösteriyor.İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Bildiğim tek şey var ya adam gibi serbest bıraksınlar. Yada yabancı sayısını 4'e düşürsünler.
    neden 4e düşmesini istiyosun???

konuya gelince anadolu takımlarınında büyük bi bölümü sanırsız olsun istiyodu ama onların nedeni avrupada basarı yada oynatmak degil göz dağı vermekti.yani solemek istedigim onlar türk oyuncuların pahalılıgından sikayet ediyolar en sıradan türk oyuncuyu bile transfer etmek istediginde maliyeti cok yuksek tutuyo diyodu kulup baskanının biri(hangisi oldugunu hatırlamıyorum)
    onların amacı bunu ortadan kaldırmaktı.ayrıca sınırsız olmalı.sınırlıda simdi milli takım cokmu basarılı yada italyada fransada sınırsızda yabancı oyuncularıyla dünya kupasında final oynamadılar heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by sananes View Post
    neden 4e düşmesini istiyosun???

4 ideal diye düşünüyorum ondan.

Mesaj Yetkileri