1 - Mac motoru yuzunden karnıma agrılar girdi sinirden, top sürmesini isteğim oyuncular çok kötü top sürüyor sürmemesini istediğim oyuncularda topu ayağında tutup kaptırıyor. Full mac izlediğimide düşünürsek uykum geliyor, önemli anlara geçincede büyük takımlara torpil geçiyor tek önemli pozisyonumuz olmuyor.
2 - Yine maç motoru, orta şeker bir sistemim var birçok oyunu oynayabiliyorum ama büyük ekranda maç izlerken çok sık takılmalar olıyor bende.
3 - Korner kurguma güvenirim, 20 maçta %100 1 gol atar takımım ama ne hikmetse bu sürümde attıgımız 10 larca gol hep nizami gol olmadıgı için verilmedi. Ligi bitirmek üzereyim tek golum yok kornerden.
4 - Bu sorun hele en önemlisi sizlerde dikkat edin, lig başladı 5 maç sonunda orta şeker bir taktiğe karar verdim vede sace yapıp yoluma devam ettim. Daha sonra çok kötü sonuçlar almaya başladım belli bir süre sonra. Taktiği elden geçiriyim dedim karşılaştığım manzara beni deli etti. Save yaptığım taktikle maçlara çıktığım taktik alakasız. Kendi kafasına göre daha önceki taktiğe geri dönmüş.
5 - Kanat atak oyuncularının aktivetesi kötüleşiyor haliyle top sürme berbat olunca. O mevki yerine libero mevkisi mükemmel olmuş 4 lü savunma bide geride kalecinin önünde bir libero çok iyi işler yaptı savunma olarak. Ofans olarakta amc mevkisi mükemmel olmus, sizinde dikkatinizi çekicektir bu 2 mevki baya iyi.

Şimdilik bukadar, yama gelinceye kadar yada türkçe oluncaya kadar 2007 ye devam...