Şut konusunda haklsının. Fenerbahçe'yi yönetiyorum, hazırlık maçı rakip Werder Bremen maç Almanya'da. En iddialı kadromu şeçtim. Maç başında ise oyuncularıma eğlenin dedim. Maç Werder atakları ile başlayıp atağı ile bitti. Kaleme 25 şut çektiler. Beni ezerek oynadılar ve 25 şutun 15'i Serdar ile Volkan çıkardı. Çoğuda çizgiden. Ben ise 2 kez gittim ve aldım. Her maçta 35'e yakın şut çekiyorum ama bütün gollerimi defans oyuncularım atıyor ve maçlarımda 1-2 gol buluyorum. Ezerek oynuyorum takmım gol atamıyor. Antremanda şuta önemde veriyorum ama olmuyor...

Cezalara hiç girme, şu ana kadar hiç bir ceza'yı iptal etmediler her seferinde attırdılar. Kart gören oyuncuya hemen itiraz et gelir edersin o ceza üç maç olur. Çok kötü bir uygulama.

Asistan'ı kadro oluştururken takımda ki isimelre göre deği o ay idmanlarda en iyi olan oyunculara göre oluşturuyor.

Bedava'ya oyuncu veriyorum alın diyorum fiyatı indirirseniz düşünürüz düyorlar. Bu oyunda en nefret ettiğim özelliklerinden birisidir. Alın bedava oyuncu bunu bir türlü düzeltemediler. Umarım 2009'da olmaz ama orada da olacak gibi.