Quote Originally Posted by yusufyusuf21 View Post
Puan Durumu Nasıl ?
ekliyorum şimdi...

Bundesliga 33.Hafta

Defansta bir an konsantrasyonu kaybedince Ari'nin golüyle geri düştük ama çabuk toparlanıp 2 gol bulduk ilk yarı bitmeden. 2. yarıda farkı açabilecek pozisyonlarıda bulduk ama son vuruşların etkisiz olması engelledi farkın açılmasını. kalan en zor maçımız buydu. kazandık mutluyuz. son 1 maçımız kaldı Aachen deplasmanına gidiyoruz.
--------------------------------------------------------------------------
Diğer maçlar

Dortmund : 2-0 : Frankfurt
Duisburg : 1-2 : Hannover (peşimizi bırakmıyorlar...)
Bayern : 3-2 : Werder Bremen
Hoffenheim : 2-1 : Wolfsburg
Koblenz : 2-2 : HSV
Leverkusen : 0-2 : Schalke (ah be Leverkusen olmadı bu...)
Mainz : 1-2 : Gladbach
Nürnberg : 0-1 : Bochum
Stuttgart : 3-1 : Aachen
Puan Durumu

yapılacak tek şey kaldı...Aachen maçını kazanıp Schalke-Hannover maçının sonucunu beklemek. Hannover'in alacağı 1 puan dahi 2.lik için bir umut takımımız açısından.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bundesliga 34.Hafta

Beklediğimin aksine Aachen çok dirençli çıktı karşımıza. Carew'in muhteşem performansı olmasa kazanmamız zor olurdu.
Diğer maçlar...

Schalke şansa bırakmadı işini 4-1 gibi net bir galibiyet alarak sezonu 2. bitirdi. 31.Haftadaki maçta Schalke'den 1 puan kurtarabilseydik şimdi biz 2. olacaktık ama yapacak birşey yok artık.
İyisiyle, kötüsüyle koca bir sezonu daha geride bıraktık...Başarılı olduğumuz konusunda herkes hemfikir. Takımda geçirdiğimiz 3 sezonda buralara ulaşabileceğimiz kimsenin aklına gelmezdi, buna bende dahil. Çok iyi bir tecrübe olacak takımımız için Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek. sezon sonu istatistikleri, olan bitenleride verip bugünlük veda edelim sizlere

sezon sonu Puan Durumu

iyi para aldık kazandık bu sezon

Stuttgart'ın üstün performansı menmajerine ödülü kazandırdı. 2.lik Bayern'den Hitzfeld'e giderken 3. ben oldum inşallah 1. olduğumuz günleride görürüz

UEFA Kupası Finali
Juventus : 1-2 : Chelsea
Şampiyonlar Ligi Final
Olympique Lyonne : 0-1 : Osasuna

sürpriz olmuş bence ikiside. sanki turnuva isimleri ters yazılmış gibi duruyor