Bu hafta Karadeniz derbisi var...

Giresunspor - Samsunspor ;

Giresun'un kazanmaktan başka çaresi yok artık.Aksini düşünmüyorum bile neler olur diye.Taraftar zaten huzursuz Mehmet Zengin'in yollanmasından dolayı tepkili yönetime.

Bu maçıda kaybedersek aman aman...Yönetime de tepkiler ciddi olur galiba.

Samsun'un ne kadar formda olduğu da tartışılır ama oyunu bir anda çevirebilecek oyuncu sayısı oldukça fazla.

Giresun'da ise Emrah COLE faktörü var.Tek başına neler yapabilecek bakalım Cole.

İskender için söylediklerine katılıyorum Burak abi , yanında Yaser gibi bir yeteneğinde olması Kartal için inanılmaz büyük bir avantaj.

COLE'u da ben bu ligin iyi forvetleri arasına katmak istiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Süper Lig parolasıyla lige başlayan Samsunspor, son haftalarda aldığı yenilgilerle ligde 11. sıraya geriledi. Takımın lokomotifi Celil Sağır ile Serkan Aykut'un sakat olması ve Caner Altın'ın da cezalı durumda bulunması, Giresunspor maçı öncesi takımda sıkıntıya neden oldu. 3 önemli oyuncusunun Giresunspor maçında forma giyemeyeceğini belirten teknik direktör Yücel İldiz, "3 oyuncumuzun olmaması nedeniyle sıkıntı çekebiliriz ama bunlar mazeret olmamalıdır. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Bunun altından kalkmasını bilmeliyiz" dedi
Samsun'da Celil-Caner-Serkan 3'lüsü yokmuş.Biraz daha umutlandım şimdi