Ben böyle rezil bi milli takım görmek istemiyorum.Fatih Terim ise neler yapıyor,yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Kendi sahanla Bosnaya karşı mutlak kazanman gereken bir maç oynuyorsun maçın en kritik anlarının oynandığı dakikalarda Semih'i çıkarıp Sabri gibi haftalardır ayağına top değmemiş bir oyuncuyu alıyorsun.Hamit ön libero oynamaya başlıyor.Taktikse 4-2-2-1-1 e dönüyor Nihat tek fover olarak oynamaya başlıyor.Bu hangi zihniyetin eseri?Neyin ispatı?

Bosna gibi bir takıma son maçında yaptığın şov eşliğinde en az 3 farklı galibiyet alıp gurubu son maçlardada olsa süper bitirmek varken.2. yarının 55. dakikasından itibaren topu ileriye şişirmek niye?
Oynadığı takımda en formda oyunculardan biri olan Mehmet Yıldız neden 1 dakika bile oynama şansı bulamıyor?Yorulan Emre'nin yerine neden Yusuf gibi bir oyuncu dahil olmuyor?

Hayatımda izlediğim en saçma,en çok zora sokulan maçlardan biriydi.Hamitin tek isabetli şutu frikiğiydi.Nihat desen evlere şenlik 6-7 şut vurdu biri kaleyi tuttu oda gol oldu.Tuncay 7.32 lik kaleye 10 metreden topu yuvarlayamıyor.

Biz böyle bir milli takımla Avrupa Şampiyonası'na gitsek ne olur,gitmesek ne olur?En fazla ekstradan 3 maç yapar geliriz.Hiç ama hiç memnun değilim ve Fatih Terim gibi bir hocanın nasıl böyle kendiyle çelişen hatalar yaptığınıda anlayamıyorum.

İnsanlar sokaklarda kornalar,sevinç çığlıkları...Neyin sevinci? 4 sene önce katılamadığın şampiyonanın mı?2 sene önce katılamadığın Dünya Kupasının mı?Ben şimdi televizyonlarda gerçek anlamda yorumcular görmek istiyorum.Ceplerini doldurmak için konuşan değil,mantığın sınırlarını zorlayan bu takıma ne gibi bir yorum yapacaklar bekliyorum.En büyük üzüntüm ise Fatih Terim gibi bir ismin bile Bosna,Malta,Moldova,Norveç gibi bana göre sıradan olan ülkereden korkması ve korkak futbol oynatması.Bu takımla şampiyonaya gideceksek,varsın ben bir 4 sene daha beklerim.Ama bu zihniyetle bu takımla OLMAZ..O-L-A-M-A-Z