Gruplar çekildiğinde yorumum garanti çıkarız idi..Fakat bugün geldiğimiz nokta ortada..Tamam futboldur bu olabilir diyeceğim fakat yapılan ve halkımız tarafından söylenen bazı söylemler gerçekten çok komik..Norveç ve Bosna maçlarından sonra tarih yazmışız ! Ne tarihi neyin tarihi ? Tarih; Yunanlara orada 4 attıktan sonra Bosna'yı ve Norveç'i yenerek işini son maça bırakmamak ve 30 puan üzeri alarak Avrupa Şampiyonası Grup Elemelerinden en yüksek puanı almaktır..Tıpkı bugün Yunanistan'ın yaptıgı gibi..Biz tarihi tek maçlık yazdık..Gruplarda helede bu grupta işini son maça bırakmak fiyaskodan başka bişey değildir..

Maça gelecek olursak açıkcası ben çogu insanımız gibi rahat değildim..Çünkü Bosna benim grupta favorilerimden idi ve inanıyorumki federasyona yaptıkları boykot olmasa idi en azından ufakta olsa iddaları olurdu..Bugünde Bosna kötü oynamadı ve beklenilen kadar kolay bir maçta olmadı..Golü çokta güzel bir dakikada attık..stresin ve baskının arttıgı dakikalarda devreye 1-0 önde girdik..2.yarı işlerin artık daha kolay olacagını düşünüyordum fakat 55.dakikaya kadar..Sabri'yi oyuna aldıgı anda endişede başladı içimde..Semih'i alıp Sabri'yi oyuna sokmak ben 1-0 razıyım demektir..Nitekim Bosna'da bunun farkına vardı ve ileride kan değişikliğine gitti..Ama Allah'tan golü bulamadılar.Fazlada gol pozisyonu vermedik ki bence bunun nedeni Bosna'nın anlamsızca topu havaya kaldırmasıdır(iyiki kaldırdılar)..1-0 kazandık ama ben ''Tarih Yazdık'' diyenlerin inadına umutsuzum hemde çok..Umarın Hazirana kadar çok şey değişir..