Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 32 arası toplam 32 sonuç

Konu: Gole secdeyle sevindi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Kaka'nın hareketi daha her dine yayılır şekilde ellerini kaldırıp Tanrı'ya dua ediyor... Diğer oyuncuların zaten İslamiyeti seçtiğini biliyoruz... Emre konusunda çok doğal çok normal zaten o maçta Allah'a inancımız tamdı ve zaferlen döndük...

Konu dagılıyor ama kaka küçükken kötü bir rahatszlık gecrmiş ve doktorlar yasamaz yasasa dahi yürüyemez demişler...

Ameliyatla iyilesmiş ve bunun için her gol attıgında Allah'a şükür ediyormuş... sampiyonlar ligi macında star spikeri sölemişti... Konuyla alakası yok ama bi anektod

Emreyi ztn cok seviyorum... 2 macta da harika oynadı... sevincini böyle yasaması da gzl..

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Topyekün sekilde Emre milli takimi biraksin diyen yazarlar Emre'nin su performansindan sonra cikipta ''evet ben biraksin demistim ama Emre beni utandirdi'' dedimi? 1 kisi dedimi ? diyemez,iste basin dedigin bu... Pire icin yorgan ,dosek yakarlar... kol hareketini hakettik diyen varmi...Ben o kol hareketinin perde arkasini bildiigim icin Emre ye hak verdim,yoksa kol hareketi yanlistir,basinda biliyor bu hareketi hakettigini ama eger olayin perde arkasini yazarsa haksiz oldugunu biliyor bu yuzden yazmiyor,kahvede,pc basinda bu hareketi goren Turk insanida saniyor ki Emre dengesizdir bu hareketi bu yuzden yapti vs.. iste basin dedigimz bu gercekleri hep perde arkasina sakliyor...
    Koray Dusova making tactical change...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri