-
Galatasaraylıyım ve maç Ali Samiyen'de yorumlar öyle bir yapılıyor ki Galatasaraylılık durumumu kenara bırakarak yanaşıyorum yinede yorumların bazılarını yanlış buluyorum.
Beşiktaş stadında oynanan bütün Milli maçlarda dün akşam ASY'deki gibiydi. Kadıköye gelince stad güzel mi güzel kapasitesi büyük mü büyük peki o kadar kişi aynı anda nasıl bağıracak, Fenerbahçe maçlarına bakıyoruz. Bir grup samanyolunu söylüyor bir grup başka birşey söylüyor stad dönüyor mahşer yerine. Sadece uğultu halini alıyor. Maçın Kadıköyde oynanmasını istiyordum çünkü böyle önemli bir maçı yerinde izleme açısından kapasitesi büyüktü. Birde gol olunca 10. yıl marşı eşliğinde o kadar insanın bayrak sallaması hoşuma gidiyor. 
Bence tezahüratın devam etme süresi, seyirciden çıkan sesin yüksekliği değil öneli olan desteğin itici gücüdür. Bazen susarsın ama çok şey ifade edersin.
Milli takım için bir taraftar grubu oluşturulmadıktan sonra ne yaparsanız havadır. Yapmazsanız mikrofonlu arkadaş devreye girer. Birde ıslıklamaya kalksaydı heyecandan değil gülmekten ölecektik.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules