Türkiye - Gürcistan maçı.. Yer Trabzon Avni Aker.. Fatih Tekke iLe 1-0 öne geçiyoruz.. Ama maç 1-1 bitiyor.. Ve İstanbuL basını suçLuyu buLuyor hemen !! SuçLu Trabzon Taraftarı.. Sebeb Maçta Yeterince Türk bayrağının oLmayısıymış.. Her oLayda Trabzon'u yerden yere vuran İstanbuL basını Acaba dünkü maçı nereLeriyle izLediler? Maçta çıt çıkmadı.. 1-0 önde oLmamıza rağmen biLe kimse bağırmadı,tezahürat etmedi.. Ama Orası İstanbuL cnm oLacak o kadar dımı.. Ayrıca sahadan hiç bahsetmiyorum.. baLçık sahası gibiydi.. O zeminde top oynatanLarı kutLamak gerekiyor. Ve Trabzon gibi miLliyetçi bir yerde Trabzon'Luların miLliyetçi duyguLarıyla Oynayan İstanbuL basını Bugun tek bir manşet atmadı .. Gerçekten çok yazık..

Ayrıca.. Kimse çok sevinmesin.. Bu üLke Dünya Kupasında 3. oLduğu zaman Brezilya,Çin,Kostarika,Japonya,SenegaL,G.Kore iLe oynamıştı.. Yine İstanbuL Basını Sırf ŞenoL Güneş teknik adam da diye bu takımLarı küçümsedi.. neymiş efendim Şans eseri 3.oLduk yok kötü takımLarla oynadık dediler. Peki Şimdi sizlere soruyorum.. Şuanki grubumuzu zormuydu ? Bu grupta tek rakibimiz Vardı O da Yunanistan.. e biz naptık Yunanistan dan 7 puan fark yedik.. ha MaLta,MoLdova,Bosna,Macaristan ve Norveç gbı sıradan takımLar kötü takım değiL diyorsanız o başka.. Yahu Kimi kandırıyorsunuz bu neyin başarısı.. böyLe bir gruptan FutboLcularımız başında hoca oLmadan en az 2. oLurlardı zaten