1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: 4-2-1-3 Cruise Control Taktiği

Hybrid View

4-2-1-3 Cruise Control Taktiği

Detaylar:

Kısayoldan gole ulaşmayı amaçlayan, orta saha forvet uyumunu gerektiren bir taktik...

"Dizilişimiz 4-2-1-3. Evet çok ofansif bir sistem ama uygun oyuncularla başarıya hemen gidiyorsunuz.

Test takımları: Arsenal, West Ham.

Arsenal ile mükemmel bir sezon geçirdim, yalnızca 2 yenilgi ve 3 beraberlik aldım. 33 de galibiyet var. Çoğunluğu da 3-0'lık temiz galibiyetler. Ayrıca UEFA ve FA Cup'ı da kazandım.

West Ham ile test ederken neyi beklediğimi bilmiyordum; çünkü başta Arsenal'e göre ayarlanmıştı. Değişiklik yapmadım ve skorlar ben şaşırtmadı.

Pozisyon açıklamaları:

GK: Alabileceğiniz en iyi kaleciyi alın.

DR/DL: Kanatlarda açık oyuncularınız olmadığı için bekler bu görevi de üstlenecek. Temel defansif özellikler gerekli(jumping, tacking, marking) ve pace, stamina, crossing.

DC/DC: Kornerler dışında hiç çıkmayacaklar. Alabileceğiniz en iyileri alın.

MC/MC: Yaratıcı ve güçlü adamlar lazım.

AMC: Hücumlarda forvetleriniz ardını kollayacak. Uzun şutları iyi olması lazım.

Sol ST: Balance ve Finishing gerekli.

Orta ST: Bu oyuncu topu ilerde tutmak ve etrafındaki ikiliye dağıtmakla görevli. Sonrasında da kaleciden dönen topları gözleyecek.

Sağ ST: Bu da ortalarda gol atmak için en büyük silahınız olacak.

Yüksek tempoda oyandığınızdan oyuncular arası iletişim ve eamwork çok önemli."

ben bu taktıkleri indiremiyorum bende rapid share sifresi yok alamıyorum da bi yardımcı olurmusunuz

Mesaj Yetkileri