O Resimleri Koydugum Kariyeri Savelememiştim Sabah Göstermek Için Oyle Bir Denedim Maçlarıda Yapmadım..
O Resimleri Koydugum Kariyeri Savelememiştim Sabah Göstermek Için Oyle Bir Denedim Maçlarıda Yapmadım..
Linklerin hepsinde nasıl problem var anlamış değilim gerçekten. Neyse Emrah Abi'nin linki çalışıyor. Teşekkürler kendisine.
İndiriyorum, bakalım nasılmış.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Evet benim verdigim linki kullanabilirsiniz.......Yakında 17.turnuva+Fm ligide baslıyacak...
İndirip deneyelim hatalar aynen devam mı diye...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yarın akşam indireceğim bakalım neler düzelmiş.
Artık Türkiye liginin güncellenmesinden ümidi kesmiş biri olarak update beni tatmin etti. Maçlar artık bir saat sürmüyor ve takım taktiğinize doğru yanıt veriyor en güzeli bu (:
Türker çok emek harcayarak Feldkamp'ın koç olarak gözükmesinden kurtulmuş... Tabii bunu o mu yaptırmış yoksa resmi forumlardaki tartışmalardan dolayı mı olmuş bilemiyoruz.
altuğ israil ligine başla baksana o ligi bile düzeltmişler![]()
Artık hala düzeltilmemiş binlerce hata olan bir yamayı nasıl bizim önümüze koyuyorlar anlayamıyorum.TSL ile ilgili 3-5 şey harici hiçbirşey değiştirilmemiş.En basitinden yama dün gece çıkmasına ve 4 haftadır test edilmesine bu test sırasında bile 2 ayrı Beta Patch çıkmasına rağmen Ziya Doğan hala Trabzonspor'un başında.Sözün bittiği an bu yamayı bize böyle sunanLARA YAZIKLAR OLSUN!!!
Ey çok muhterem sayın Tozar!!!Nerelerdesiniz?Bu sizin yaptığınıza insanları enayi yerine koyup,kendiyle çelişmek denmezmi?
hayırlı olsun 8.0.1 yaması.
yuh patch büyüklüğü 100mb.oyunu hepten internetten yayınlasalarmış
ShevAnıl kardeş belki önceki kayıtlı oyununu kullandığın için böyle çok fazla yabancı oyuncu almış olabilirsin.
Araştırmacı arkadaşlar sizin herhangi bir plan, projeniz varmı Türkiye Ligleri Datasının yeniden düzenlenmesi ile ilgili?
torrent lınklerı kırık fakat sigames forumlarındakiler çalışıyor yenileyin isterseniz
Beta 2. patchde 24 macta 6 beraberlik ve sadece 1 yenilgi almami saglayan taktigimle ve hic kirmizi kart gormemis olan Ado den Haag takimimla ciktigim son 6 macimdan da galibiyet yuzu gormeden ayrildim su final patch sayesinde.
Ustune ustluk birinde 2 kez olmak uzere 6 macta da kirmizi kart gordum, tackling ayarlarimi herseviyede ayarlamama ragmen!
Oyun degismistir gelismistir falan filan da taktigimin dibe vuracak sekilde ise yarayamamasi ve futbolcularimin hepsinin kendini kaybederek, rakip futbolcularin hayatlarina kastetmeleri midir Sıgames'in oyuna yapacagi katki? Fm futbolun gereklerini yerine getirmemeye ve boylece siradan sacma bir "oyun" olmaya devam ediyor..Merakla sonu nereye varacak beklemekteyim..
Edit: Guzel yani ise mac motorunda hicbir fm de gormedigim guzellikte varyasyonlari gormus olmam, zira skora etki etmekten hala cok uzak.
Goz boyuyor Fm sadece..![]()
mika aaritaloyu gören var mı son patche göre? adam large databasede çıkmadı benim oyunda. alayım diye ddt yarattım bir tane takımıyla ilgili. bir baktım adam rezalet. aslında gerçekçi olumş mu demek lazım bilemiyorum ama büyük takımlarla oyuna başlayanların artık almayacağı kadar kötü bir adam maalesef.
Arkadasım elestiri yaparken biraz mantıklı konus ziya dogan türkiye ligi baslarken trabzonsporun basındamıydı?? eger bunu biliyosan bu patchtete trabzonsporun basında olması cok normal bu patch liglerin basladıgı zamanki olayları esas alır normalide budur.senin düşüncenle suana kadar oynanan maclarıda bu ptchte oynanmasın lige suanki takımların puan durumlarıyla baslayalım istiyosan? bence elestiri yaparken biraz daha dusunun.
Ayaz, pek bilgili degislin bu konuda. Senin dedigin gibi olsaydi, Ocak ayinda transferlerden sonra cikabilecek patchda, mesela Rüstü takim degistirse yine de BJK´da mi kalsin. Cikan patch hazir oldugu güne kadar yapilan degisiklikleri icermesi gerek. Mesela Bülent Korkmaz Gencler´de olmasi dogru olur. Arkadasimiz elestirilerini cok dogru yapmis, sen bilgi eksikliginden dolayi yanlis bulmussun.
trabzonsporda halen ersen martin gözüküyor..barcelonanın oyuncusu eidur gudjohnsen 3 ay sakatmış..beta pacth da sakatlığı yoktu..barcelonalı oyuncu bojan'ın yüz resmi eklenmiş..
Maç içinde ki pres oLayı hariç benim gözüme çarpan aham şaham bir durum yok.Sadece oyuncuLar iyi pres yapıyorLar.İLk defa bir maçta iLk yarı iyi atak yapıpta goL buLamadıktan sonra oyuncuLarıma hadi bu maçı kazanabiLirsiniz dediğimde maç aLdıLar.Biraz takım konuşmaLarında da takıma etki artmış.AaritaLo yu bitirmişLer resmen.Bence de doğrusu oLmuş.Çok abartıLı idi.
Türkiye Ligi iLe aLakaLı hiç bir geLişme yok.800 da nasıLsa durum aynı.Yerinde saymış.801 şu an için tam isteniLen düzeyde oLmamakLa beraber yine idare eder yani.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
yamayı yukledikten sonra yeni oyun acmamız gerkio mu yoksa save li oyunumuzu oynaya biliyor muyuz. yani save li oyunda yamanın yeniliklerini gorebiliyor muyuz?
Sevgili deza, senin dediğin olay ocak ayından sonraki cıkıcak patch icin gecerli ve dogrudur ama kac senedir ilk patchte boyle bir duzeltme olmuyor ve olmamasıda normal diyorum. Football Manager iki olayı baz alıyo birincisi liglerin baslarkenki takım kadroları ikinciside ocak ayından sonra yeni transferler ve takımın son durumu 2. patchte bu yüzden cıkartılıyo zaten.Türker bildirseydi eger tabiki değişicekti ziya doğan ama dediğim gibi bildirilirkende trabzon sporun manageri ersun yanal denilicekti , yani sezon başllarken ersun yanal var gibi olucaktı kısaca hata olarak bildirilicekti ve boyle algılandıgı içinde doğal olarak değişicekti.umarım acıklayıcı olmustur.
Tabi kardesim, hemen cevaplayim. Ayrica Ayaz arkadasimizin yazdigina da bir cevap yazayim.
Herhalde SI ilk defa 1. patch icin de veritabaninda bir güncellemeye gitti. Senin dedigin gibi yoksa hep Ocak siralarinda olur bu. Ama bu sefer böyle yaptilar. Ama kapsamli bir güncelleme degil, sadece HR´in (yani Türker´in) yapacagi güncelleme. Türker SI forumlarinda yaklasik 1 ay önce Türkiye database´ini güncelleyecegini, orada ve burada yazilan herseyi göze alarak degisiklikler yapacagini belirtti. Ama malesef 3-5 degisiklik disinda hicbirsey yapilmamis. Isini basariyla yapmadi Türker yani, 3-4 yildir yapmadigi gibi.
Ayrica mesela Ersun Yanal´in oyunda Trabzon´da gözükmesi dogru olacaktir, oyun baslatiginizda, sezon basinda olsa bile. Bana güven
Alka arkadasimizin sorusuna cevap ise: Evet kayitli oyunlarda calisiyor. Yani patchi yükleyip kayitli oyununuzu devam ettirebilirsiniz. Oyunda ve mac motorunda sorunlar cözüyor. Ama veritabanindaki güncellemelerden de yararlanmak istiyorsaniz, yeni oyun baslatmaniz gerek.
![]()
Araştırma olayında artık bişeyler yapmak lazım.Bu böyle olmayacak değişiklik gerekiyor Mustafa Abi'nin dediği gibi
arkadaşlar bu türker i şikayet edemiyor myz..?
yüzü warsa bu başlığa gelsin yazsın...tabi utanması yoksa...3-4 yıldır insanları kandırmaktanbaşka yediği bir halt yok...
Bir arkadas SI forumunda baslik acmis. Ingilizce bilenler oraja mesaj atarak Türker hakkinda memunuyetzizligimizi belirtebilir. Daha cok kisi belirtirse daha iyi olur.
http://community.sigames.com/eve/for...3/m/9762073363
Kornerlerden iptal edilen gol sayısında çok belirgin bir azalma var..
GoL kaçırma rekorLarı kırıLıyor ve ayrıca inanıLmaz derecede boL pozisyon oLuyor.800 ve 801 Beta ya göre kaLeciLer yine biLdiğimiz tipik 2007 e geri dönmüş.ÖzeLLik vs farketmiyor size karşı oynayanların hepsi panter.4-0 mac kazanıyorum maçın yıLdızı adamLarın kaLecisi.Siz anLayın artık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Patchi yükledikten kayıtlı oyunuma devam ettim, nerdeyse her mac oyuncum sakatlanıp oyundan cıkıyor,ya da sakat sakat oynuyor. Patchden sonra böyle oldu
Saol Deza.
Bu fm nin gittiği yolda aynı Fifa nın gittiği yoldan bir gün Pes gibi rakip oyun çıkarsa o zaman görürüm ben sigamesi , iyice işi salladılar oyun iyice gerçeklikten çıkıp saçma sapan bir hal almaya başladı, gelde o kadar para verip orjinal al, haram olsun
heheehe, tesadüf olabilir. Ama emin ol ki patch cok yanlisliklari düzeltiyor. Ilk sayfada uzunca bir liste var düzeltmeler hakkinda. Gördügünüz gibi bircok sey düzeltildi. Ancak hala bazi seyler veya yeni sorunlar olabilir. Oynamaya devam et, belki bir iyilesme görürsün. Olmazsa, yeni oyun baslat. SI´nin her patch öncesi aciklamasi, patchin kayitli oyunlarla calistigini, ancak yeni oyun baslatilmasini bir tercih oldugunu belirtir.