Öncelikle Selamlar.
Bütün Manager Oyunlarını 3'lü Defanslar Oynamış Birisi Olarak(Cm 2001-2002'den Beri) Öncelikle Gözlemlerimi Belirtmek İstiyorum
-3'lü Defans Olacaksa Sağlam Kaliteli 3 Defans Oyuncusu Ve En Az O Ayarda 1 Tane Yedek Defans Oyuncunuzun Olması Lazım Yoksa 1 Kişinin Bile Fire Vermesi Takımı Yakar Yani Risklidir
-Atağa Çok Kalkarsınız Ve Topa İleride Basarsınız Bu Sayede Bol Pozisyon Yakalarsınız Ve Bitiriciliği Yüksek Oyuncularla Bunu Gole Çevirebilirsiniz
-Başlarda Çok Gol Yersiniz Sistemi Oturtana Kadar Fakat Sistem Oturunca Liginizde En Az Gol Yiyen Takım Olursunuz.
Mesela En Son Oynadığım Kariyer Olan Fc Bayern München'de Oyuna Başladığımda Her Maç İstisnasız 3 Gol Yiyordum Fakat Bir O Kadar Da Atıyordum Ve Beraberlik Veya 1-2 Farklı Galibiyetle İşi Götürüyordum.Başta Bu Kadar Gol Yiyerek Gidersek Sene Sonunda Averaj - Lerde Olur Ve En Çok Gol Yiyen Takım Olurum Diyebilirsiniz Fakat 1. Sezonun Ortalarına Doğru Nadir Gol Yediğinizi Görürsünüz Ve Sene Sonunda Benim Gibi En Az Gol Yiyen Ve En Çok Gol Atan Takım Olarak Almanya Liginin Namağlup Şampiyonu Ve Uefa Kupasının Sahibi Olursunuz(Çeyrek Final'de Valencia'yı Eleyerek Hemde )
-3 lü Defans Oynuyorsanız Büyük İhtimalle Dmc De Koymak İsteyeceksinizdir Defansta 3 Adam Var Dmc Yardımcı Olsun Diye Fakat Bu İşi Bozmakla Kalmaz Gol Yollarınızıda Tıkar.Şöyle Ki Dmc Yerine Koyacağınız Bir Amc Ve 2 Tane Mc İle İleride Press Uygulayarak Rakibi Boğarak Oynarsanız Bol Pozisyon Ve Bol Gol Elde Edersiniz Ve 2 Tane Hızlı Ve isabetli Ortaları Olan Kanatlarınız Varsa Topu Kanatlara Taşıyıp Kule Forvetlerinizle Kafa Golleride Atabilirsiniz
-Fakat Yinede Tekrarlamakta Fayda Görüyorum Risklidir 3 Tane Defans Oyuncusundan Birinin Aksaması Takımı Yakabilir Fakat Uyum İçerisinde Oldukları Zaman Siz Çok Can Yakarsınız
-Şimdilik Yazımı Burada Noktalayayım En Kısa Sürede Fc Bayern München Kariyerimide Sizlerle Paylaşıcam Bakıp Değerlendirmesini Yaparsınız.
Not:Benim Dizilişime Gelirsek
--------GK--------
---DC--DC--DC----
-------------------
MR---MC--MC---ML
-------AMC--------
-----FC----FC------
MR-ML-AMC ye İleriye Koşu Komutu Verilerek Güzel Bir Sistem Uygulanabiliyor