Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Biraz ara vermiştim bu gece dewam ediyorum kariyere...
Sezon içinde uzun uzun düşündüm ne yapmalıyım diye...'Hoffenheim'da mı kalmalıyım, yoksa daha iyi bir kulübe geçmeli miyim?' sorusunu defalarca sordum kendime. Çok cazip teklifler geliyordu kendi liglerinde, avrupada söz sahibi kulüplerden...kafam çok karışıktı,taa ki o son haftaki Aachen maçına kadar.
maç sonunda Şampiyonlar ligi vizesini aldığımızda taraftarın, oyuncuların sevinci görülmeye değerdi. Hep bir ağızdan şarkılar söyleyip, zaferimizi kutluyorlardı, gerçekten gözyaşlarımı tutamadım. birde stad dan çıkıp arabama binerken küçük bir taraftarımız yanıma babasının elinden tutup geldi ve şöyle dedi...
-''Herkes senin bizi bırakacağını söylüyor...Gerçekten gidecek misin?''
derin bir nefes aldım, biraz sustum, sonra küçük çocuğun yüzüne tebessümle:
'Gidersem üzülür müsün?' diye sordum.
-'Lütfen gitme...' dedi çocuk ağlamaklı bir sesle... işte o an tüm kararsızlığım, düşüncelerim silinip gitti.
Bu taraftara, bu takıma artık gönülden bağlıyız. en azından 1 sezon daha Hoffenheim'lıyız!
Takım gittikçe iyiye gidiyor, maddi konuda sıkıntımız yok,ortam müsait...kariyerin başında verdiğimiz sözü tutmamız için hiçbir engel yok, o zaman neden bırakalım ki...
Hoffenheim'la dewam
![]()