Oyuncu puanLamaLarında da düzeLmeLer var.800 ve 801 Beta da OyuncuLarınız ne kadar iyi oynasada maç kazansanızda 7 üzerine çıkamıyordu.Şimdi bu çözüLmüş durumda.
Oyuncu puanLamaLarında da düzeLmeLer var.800 ve 801 Beta da OyuncuLarınız ne kadar iyi oynasada maç kazansanızda 7 üzerine çıkamıyordu.Şimdi bu çözüLmüş durumda.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben daha yüklemedim ama yükleyenlere bir sorum vardı?UEFA Kupası'na K.Erciyesspor mu gidiyor yoksa Kayserispor mu?
Kayserispor u görüyorum ben hep ama.Erciyes dikkatimi çekmedi hiç acıkcası
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Artık Fm den soğumaya başLadım gerek sigamesin Türk ligine özen göstermesi , gerek araştırma ekibininde hiçbir şey yapması .. Yok 8.01 yok 8.01 2. versiyon yok 3.versıyon fLn bunlarla insanLarın kafaları karıştırıLacağına neden Şu oyunu adam gibi hatasız yapmıyorlar ..koskoca sigames neden bu hataLarı yapıyorlar sürekLi.. Biz yıne şansLıyız netten ordan burdan takip ediyoruzda .. Ya Bunlardan haberı oLmayan arkadaşlar ? 8.01 beta fln ne diyenler ? İnterneti oLmayıp takip edemeyenLer napacak ? YazıkLar oLsun.. Nıye ben oyunu direk aLıp ta agzımın tadıyla oynuyamıyorm.. sürekLi güncelle güncelle yeter ya acayip sıktı
Bu yil oyunda görilmedik cok hata vardi. Oyun sanki iyi bir test dönemi gecirmeden cikarilmis gibi. Zaten bence 1 ay falan erken cikti oyun bu yil. Ama dünyada hicbir oyun hatasiz olmasi mümkün degil. SI Games´in yaptigi iyi sey, bu sorunlari düzeltmek icin oyun ciktiktan sonra da ugurasmasi. Baska oyun üreticilerin fazla böyle bir gayret gösterdigini görmedim. Bundan dolayi SI Games´i kutlamak gerek, ancak bu yil oyunun ilk hali icin basarili diyemeyiz. Neyse yamalarla bunu düzeltiyorlar.
kiki musampa,ömer rıza,ersen martin.... bunlar fmde hangi takımdalar tahmin edin????
Ersen hala Trabzondaysa artık ne diyeceğimi bilemiyeceğim ben bu araştırma şefi kılığındaki şahsa.
Evet hic olmamis. Lütfen sikayetlerinizi SI forumunda belirtin de degisiklik olsun. Türker gitsin artik.
http://community.sigames.com/eve/for...3/m/9762073363
ya da.
http://community.sigames.com/eve/for...7102012743/p/7
Yazi yazmak icin üye olmak sart. Ayni buradaki gibi![]()
Gerçi Ömer rıza da sorun yok o haLa Trabzon'da ? Ama Musampa Az Ersen HueLva da oLması Lazımdı.. Ama bence suç yok Sigames te .. Nuri aLbayrak o kadar ani futboLcu satıyor ki napsın sigames hepsını nasıl takip edecekBeLkı ben bu mesajı yazarken de biri daha satıLmıştır
![]()
Hiç Kolay Gol Atılmıyor Bu Patchde Şikayetciyim![]()
Adamlar 4 Şut Çekiyor 2 Gol Atıyor Biz 20 Şut Çekiyoruz Gol yok..
Pozisyon Çok Gol yoKGol AtılaN Bir Patch Istiyoruz..
Bu Arada Gol Atamayan Forvetlerim ; Bianchi + Martins + Zarate + Crouch
4 Lüsü![]()
Bunu burda belirtmenizde yasak![]()
Deza, türker konusunda hemfikiriz işini tam anlamıyla yapmıyo cok eksikleri var ama bu demek diilki herseyide yanlış yapıyo bu ersun yanal mevzusu dedigin gibi doğru ve daha güsel olurdu ama bu bir hata diil onu anlatmaya calıstım.Ayrıce SI belli bir tarihten sonra hatalar gönderilemiyor ,bir tarihe kadar kabul ediyorlar, o tarihten sonrada trabzon manager degıstırmıs ersun yanalı almış olabilir onu bilemeyiz.Hata olan şu mesela feldkampın koç olması manager olmaması bu duzeltilmeseydi sonuna kadar hataydı, ki düzeltilmiş.Yani bunlar bülent korkmaz ersun yanal bunlar olsa güsel olur ama kesinlikle bir hata diildir.
OK. Neyse, ikimizde senin dedigin gibi SI´nin calisma planini bilmedigimiz icin, arastirmacilarin neyi hangi zaman icinde bitirimesini bilemeyiz. Yine de bu Türker´in hatalarini düsürmez. Artik bu forumda herkez bundan hemfikir olmasi gerek bence. Mesela hala patch cikali birkac gün oluyor burada veya Si forumunda bir yazi yazip birsey belirtmedi. Kisaca bu is umrunda degil adamin.
Arkadaşlar forum kurallarını bir kez daha okumanızı tavsiye ediyor başkada birşey söylemiyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/show...?t=2358#c_rack
@yugi
Bunu yüklemen yeterli.
Bir sorun daha vardı 8.0.0'da Şampiyonlar Ligi fikstürü hatalıydı.Her grupta hep aynı fikstür yazıyordu.Ayrıca Euro 2008'e de Kazakistan,Faroe Adaları gibi takımlar gidiyordu.Bu hata da düzeldi mi?
Burak o sorun illegal oyunla alakalı oldugundan patch ile düzeleceğini sanmıyorum.
Ayman ın şutu 15 ya .. ben bu oyunu oynasam noLacak şimdi.. Singapur ligine biLe düzeltme yapıLıyor ama Türkiye yok.. Yahu Bu Singapur da merak ediyorum Türkiye deki kadar Fm oynayan varmı ? Yada orjinaL cd aLan sanmıyorm..
Oyuncular gol kaçırma rekorları kırıyor yahu. 17si kaleyi bulan 25 şut ancak 3 gol.![]()
Hadi yine iyisin 3 u gol olmus.. onu bulamayanlar da var!
Bu arada baska bir noktaya deginecegim;
Hollanda 2. ligdeki takimimi oyundaki ilk sezonumda 1. lige cikarmayi basardim ve bu kadar kucuk bir basariya ragmen hemen hemen butun liglerdeki 2ser 3er takim "suanki teknik direktorlerinin kontratini yenilemeyi planlamadiklarini , onlarin yerine gelecek en buyuk aday olarak da beni gorduklerini" belirtiyorlar.. Cok hosuma gitti ve ilginc geldi.. 2.ligde bir sampiyonlukla hemen parladim
Edit: Aralarindan Dortmund'u sectim.. Ado Den Haag'dan Dortmund..hmm.. hadi hayirlisi![]()
Bu patchden öncede çok rastlıyordum bu olaya ben. patchle birlikte arttıysa işimiz var demektir.Başarılı insanın değerini oyun bile biliyor canım.
Kornerlerden iptal edilen gollerde inanılmaz bir azalma var. Daha önce sadece bir maçta iptal edilen gol sayısı, bir sezonda iptal edilmedi sanırım.![]()
Cidden öyle pozisyonlar oluyor ki Emre abi karşı karşıya mutlak goller kaçıyor.Gene bazı goller oluyor ki neredeyse imkansız denen yerden atılıyor.Bu biraz saçma geldi.Karşı karşıya olan pozisyonlarn hepsi olmasa da bir kısmı atılması lazım.
Deza
illegal içerikle alakalıydı o yazdığım mesaj. Yoksa Resmi sitenin yani SI Games'in linklerinin konulmasını yasaklamak ahmaklık olurdu heralde.
noescape85
Sizin mesajınızda da muhtemelen alıntı vardı.
beta patch ikide baya gol atıyordum...full sürüm ile kısırlaştı gollerim...![]()