1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Fm2008 8.0.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Artık Fm den soğumaya başLadım gerek sigamesin Türk ligine özen göstermesi , gerek araştırma ekibininde hiçbir şey yapması .. Yok 8.01 yok 8.01 2. versiyon yok 3.versıyon fLn bunlarla insanLarın kafaları karıştırıLacağına neden Şu oyunu adam gibi hatasız yapmıyorlar ..koskoca sigames neden bu hataLarı yapıyorlar sürekLi.. Biz yıne şansLıyız netten ordan burdan takip ediyoruzda .. Ya Bunlardan haberı oLmayan arkadaşlar ? 8.01 beta fln ne diyenler ? İnterneti oLmayıp takip edemeyenLer napacak ? YazıkLar oLsun.. Nıye ben oyunu direk aLıp ta agzımın tadıyla oynuyamıyorm.. sürekLi güncelle güncelle yeter ya acayip sıktı

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Artık Fm den soğumaya başLadım gerek sigamesin Türk ligine özen göstermesi , gerek araştırma ekibininde hiçbir şey yapması .. Yok 8.01 yok 8.01 2. versiyon yok 3.versıyon fLn bunlarla insanLarın kafaları karıştırıLacağına neden Şu oyunu adam gibi hatasız yapmıyorlar ..koskoca sigames neden bu hataLarı yapıyorlar sürekLi.. Biz yıne şansLıyız netten ordan burdan takip ediyoruzda .. Ya Bunlardan haberı oLmayan arkadaşlar ? 8.01 beta fln ne diyenler ? İnterneti oLmayıp takip edemeyenLer napacak ? YazıkLar oLsun.. Nıye ben oyunu direk aLıp ta agzımın tadıyla oynuyamıyorm.. sürekLi güncelle güncelle yeter ya acayip sıktı
    Bu yil oyunda görilmedik cok hata vardi. Oyun sanki iyi bir test dönemi gecirmeden cikarilmis gibi. Zaten bence 1 ay falan erken cikti oyun bu yil. Ama dünyada hicbir oyun hatasiz olmasi mümkün degil. SI Games´in yaptigi iyi sey, bu sorunlari düzeltmek icin oyun ciktiktan sonra da ugurasmasi. Baska oyun üreticilerin fazla böyle bir gayret gösterdigini görmedim. Bundan dolayi SI Games´i kutlamak gerek, ancak bu yil oyunun ilk hali icin basarili diyemeyiz. Neyse yamalarla bunu düzeltiyorlar.

Mesaj Yetkileri