Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Pele'de Galatasaraylı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Pele'de Galatasaraylı

Efsane futbolcu, Brezilya'da Galatasaray'a sempati duyulduğunu söyledi.

Futbolun yaşayan efsanesi, Milli Takımımız’la ilgili olarak da “Avrupa Şampiyonası’na gidiyorsunuz. Ancak benim kafamda Dünya Kupası finalleri var, Türkiye’yi oraya da bekliyorum” ifadelerini kullandı

Pele, onuruna Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen gala yemeğinde, futbol literatürüne “Berlin Panteri” olarak geçen eski milli kalecilerimizden ve Akşam yazarı Turgay Şeren’e samimi açıklamalarda bulundu. Bundan tam 15 yıl önce Frankfurt’ta düzenlenen bir kitap fuarında tanıştığı Şeren’le koyu bir sohbete tutuşan Pele, Türkiye’de tuttuğu takımı açıklayarak ezeli rekabete yeni bir boyut kazandırdı. Futbolun yaşayan efsanesi, “Fenerbahçe, Milan’dan sonra kadrosunda en çok Brezilyalı oyuncu bulunduran ikinci takım. Bu nedenle tabii ki ülkemde biliniyor. Ancak Brezilya’da herkes Galatasaray’ı tanır. Ben de Galatasaraylı’yım” dedi

G.AFRİKA’DA BULUŞALIM

TÜRK futbolunun çıkışını yakından takip ettiğini vurgulayan sambacıların kralı, geceye katılan Nobre ve Alex için de “Türk futbolunu çok iyi temsil ediyorlar. Burada kendilerini bir kez daha alkışlıyorum” diye konuştu. A Milli Futbol Takımımız’ın Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde gösterdiği performansa değinen Pele, “Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne gidiyorsunuz. Ben de oraya geleceğim. Sizi de finalde görmek isterim. Ama benim kafamda esas Dünya Kupası finalleri var. Türkiye’yi Dünya Kupası’nın düzenleneceği Güney Afrika’ya da bekliyorum” ifadelerini kullandı.

YARDIM İÇİN BURADAYIM

PELE, onuruna verilen gala yemeğinde ise “Herkes burada olma sebebimi biliyor. Bu projenin çok daha iyi olması için, zor durumdaki insanlara ve çocuklara yardım etmek için aranızdayım. Unicef ve Unesco için yaptığım gibi yardıma muhtaç insanlar için buradayım” şeklinde konuştu.

Söylenecek bir şey yok!

Gecede hazır bulunan iki eski takım arkadaşı Alex de Souza ve Mert Nobre birbirleriyle sohbet edip hasret giderdi. Nobre kendisine yöneltilen, “Beşiktaş neden büyük takımlara karşı başarılı sonuçlar alamıyor?” şeklindeki soruya, “Büyük maçları kaybettik. Ama bu geçmişte kaldı. Geçmişte yaşamanın bir anlamı yok” cevabını verdi. Brezilya asıllı Türk futbolcu, “Beşiktaş’ın artıları ve eksileri neler sorusu üzerine de “Öyle bir durumdayız ki şu anda açıklama yapılacak bir şey yok. Saha içinde oynayıp, olayları çözmeye çalışacağız” dedi. Türkiye’nin 2002 Dünya Kupası’ndaki gibi Avrupa Şampiyonası’nda da başarılı olacağına inandığını vurgulayan Beşiktaşlı oyuncu, Ay-Yıldızlı formayı giyebilmesi için önce kendi takımında 11’de yer alması gerektiğini de belirtti. Nobre, “Beşiktaş sezon sonunda ipi göğüsler mi?” sorusuna ise “Bunu düşünmemiz ve bunun için çalışmamız gerekiyor” yanıtı verdi.

Akşam

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Maradona'da Rizeli..bırakın yahu sempati duymak ile Galatasaraylı olmak aynı şey mi..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Pele'nin Dünya'nın en güze konumlul stadı İnönü Stadı dediği günleri hatırlıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu işler çığrından çıktı.Bir ara da Felipe Massa Fenerbahçe'li diye haber çıkmıştı

Pele Galatasaray`liyim dememis ki.
    Brezilyada herkes Galatasarayi tanir,bu yüzden benim sempatim var diyor(:

Bütün dünyanin bizi tanimasi da cok dogal zaten (:

UEFA Kupasini aldigimiz sene Tv gelirleri tavan yapmisti,hatta yanilmiyorsam Uefa kupasi tarihinde Tv gelirlerinden en cok para kazanan 2.kulüp Galatasaraydir.Baska Arap ülkeleri dahil,bütün DÜnya Galatasarayi tanir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünyadaki her insan gibi Pele'ninde Galatasaray'a sempati duyması doğaL

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Pele Galatasaray`liyim dememis ki.

Ancak Brezilya’da herkes Galatasaray’ı tanır. Ben de "Galatasaraylı’yım" dedi
    Demiş, demiş.

Sadece brazilya´da değil avrupa´da Galatasaray´ı tanıyan çok. Sempati duyması doğaldır ama Galatasaraylı olduğuna pek inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    kendimi bi an uzaylı hissettim

Nesil
    2006

Bunun açıklamısı şuna benzemiş, ben Fenerbahçeliyim ama aynı zamanda Napoli ve Man. City'i tutuyorum tabii bu olmaz sadece bu iki Avrupa takımına sempati duyuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Ben Galatasaraya'a sempati duymuyorum.O zaman dünyadaki her insanda duymuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zico ile konuşmuyor!

Perakende Günleri için Türkiye'ye gelen Dünya futbolunun unutulmaz yıldızı Pele ile Brezilya'nın efsane oyuncusu ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun yıllardır konuşmadığı ortaya çıktı.

Atatürk Havalimanı'na ayak basar basmaz, "Teknik direktörlüğünü beğeniyorum" diye demeç veren Pele için önceki akşam Sait Halim Paşa yalısında verilen yemeğe özel olarak davet edilmesine rağmen katılmayan Zico'nun, kendisine "Beyaz Pele" denmesine de çok sinirlendiği ileri sürüldü.

Pele'nin çok öncelerde yaptığı bir açıklamada, "Benim veliahtım Socrates'tir" ifadelerini kullanmasına Zico'nun tepki verdiği, iki oyuncunun bakanlık görevlerinde bulundukları sıralarda da sürekli sürtüştükleri bildirildi.

Pele'nin, Alex ile Nobre ile bir araya geldiğinde, "Türk futbolunun yaptığı çıkışı ilgiyle izliyorum. Türkiye'de çok sayıda Brezilyalı futbolcu forma giyiyor. Alex ve Nobre, Türkiye'de, Brezilya'yı çok iyi temsil ediyorlar. Burada kendilerini bir kez daha alkışlıyorum" açıklamasını yapması ve geceye katılmayan Zico'dan hiç söz etmemesi de dikkat çekti.

Bu arada Pele'nin, bir TV kanalını gezerken, "Ben Galatasaraylıyım. Brezilya'da da, daha çok Galatasaray tanınır" ifadelerini kullanmasının, yine Zico ile arasındaki sorundan kaynaklandığı da ileri sürüldü.

Kaynak : Milliyet

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sempati duymakla O Takımı Tutmak aynı şeymi*?

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Demiş, demiş.

Sadece brazilya´da değil avrupa´da Galatasaray´ı tanıyan çok. Sempati duyması doğaldır ama Galatasaraylı olduğuna pek inanmıyorum.
    Mehmet simdi sen inaniyormusun Pelenin böyle birsey dedigine ?

Yani gazetecilerin,sirf haber olsun diye bunu böyle tercüme ettikleri aklindan gecmiyor mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldinho'da Fenerbahçeli Bu işler cılkından cıktı.Birileri buna dur desin..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Harbi Galatasaraylıysa Kapalıya bekleriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Pele Galatsaray'lı olsa ne olacak ki? Basın işte.Haber bulamadıklarından ne yapacaklarını bilemiyorlar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haber doğru mu ondan da pek emin değilim ama Pele gibi bir efsaneden bu sözlerin çıkması güzel benceTürkiye futbolunun tanınması açısından önemli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Haber doğru mu ondan da pek emin değilim ama Pele gibi bir efsaneden bu sözlerin çıkması güzel benceTürkiye futbolunun tanınması açısından önemli
    aynen katılıyorum o yada bu şekilde takımlarımızdan herhangi birinin başka ülkelerde konuşulması futbolumuz için güzel şeyler.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu işler çığrından çıktı. Adam sempatim var demiş gittiler Gs'li yaptılar Peleyi.

Ama bir Türk takımını tanıması güzel birşey.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yapmayın arkadaşlar.Bu kadarda küçültmeyelim takımlarımızı.Ne demek Pele'nin Galatasaray'ı tanıması güzel.Futbolu takip eden çoğu kişi tanır..
    So what?
    Saike

pelede ne yanar döner adammış zamanında Beşiktaş formasıyla poz vermişti bu adam
    gerçi muhabir sayesinde vermiş bulundu pozu ama olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzondan da Pele ile ilgili bir atılım bekliyoruz.

hAzmedin arkadaşlar adam GALARASARAYA SEMPATİ DUYUYOR.NE VAR BUNDA YANİ

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    inceden inceden laf sokma arayışına girme istersen...
    bir espri olarak al şu son koydugum resmi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by BASQUE View Post
    hAzmedin arkadaşlar adam GALARASARAYA SEMPATİ DUYUYOR.NE VAR BUNDA YANİ
    Tamam abi hazmetmeye çalışacağım.Ne önerirsin?
    So what?
    Saike

Galatasaray Dünya'da tanınan bir takım,marka bu sözler çok doğal Galatasaray'lı değildir ancak sempatisi olması çok normal gurur duyuyorum Galatasaray ile...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    inceden inceden laf sokma arayışına girme istersen...
    bir espri olarak al şu son koydugum resmi

kesinlikle laf sokma gibi bir düşüncem yoktu. sen öyle anlamışsın

bir espri olarak al o yazdığımı.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    kimsenin haberi yok burada açıklıyorum..Özkan Sümer Aurelio'yu Pele'nin önerisiyle Trabzon'a getirdi ve Pele'ye bu kârlı transferden dolayı Trabzonspor forması hediye etti nasıl

üffff yani bakın bu tarz bir haber sadece Türkiye'de olur başka bir yerde bulamazsınız

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konu aslında magazin yönüyle ortaya çıkıyor.Pele'de Galatasaraylı başlığı kullanılmasa dikkat çekmezdi. Benim düşüncem Pele, Galatasaraylıymış yada bilmem kim Galatasaraylıymış. Biz kendimize yeteriz. Ronaldinho,Messi kolkola Galatasaray dışında bir takımın formasıyla poz verip, biz bu takımlıyız derlerse ne kıskanırım ne ağrıma gider. Kendileri kaybetmiştir ilerde anlarlar.

Burada doğruluğunu bilmediğim ama hoşuma giden kısım şudur. Galatasaray-Fenerbahçe rekabetini iyi biliriz. İşi biraz mahalle sohbetine dökersek Fenerbahçe bizim oyuncuları alıyor diye tanıyoruz almasaydı kim tanır Feneri. Galatasaray'ı ise herkes bilir. Olayın özeti budur.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri