1 ile 30 arası toplam 164 sonuç

Konu: TSL 13.Hafta | Trabzonspor - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Emrah aynı yazıyı yuvarLayıp,döndürüp doLaştırıp defaLarca yazıyorsun kardeşim ya.Tamam anLadık soLda oynaması gerekenLeri sakatLarı.Her yeni sayfaya geçince aynı şeyi beLirtmene gerek yok değiLmi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Emrah aynı yazıyı yuvarLayıp,döndürüp doLaştırıp defaLarca yazıyorsun kardeşim ya.Tamam anLadık soLda oynaması gerekenLeri sakatLarı.Her yeni sayfaya geçince aynı şeyi beLirtmene gerek yok değiLmi ?
    Hayrettin abi sık sık hatırlatıyorum..Herkez Nonda var diyordu bak ben sakat dedim oynamıyacak dedim...Oynamıyor nonda

Baran ben sana Nonda yok demişdim

Bu arada Hakan balta sakat degilmiş bu iyi..Herhalde oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yoo iLk kez yazdım ben bunu.. Hatta acaba diyerek de diğer sayfaLarada baktım ama.. sen yanıLdın heralde..

Jabi gec geLdiği için oynamayabiLir.. Yorgun geLmiş ! Onun yerine Sag bek e Serkan BaLcı .. Ön Liberoya da Ayman oynayabiLir.. Tabi Ferhat ı sağ bek SerKan BaLcı yıda ortasahada kuLlanabiLirmiş Ersun YanaL.. Neyse bekLeyip görecez Ama bu maçı kazanıcaz artık geri dönüşü yok.. Ya Devam Ya Tamam..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Yoo iLk kez yazdım ben bunu.. Hatta acaba diyerek de diğer sayfaLarada baktım ama.. sen yanıLdın heralde..
    Sana değil Emurafu'ya söyledi onu.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri