bu hafta bjk nin ve fb nin yenmesi gs li oyunculari stress e sokacaktir biraz ama insallah yenip yolumuza devam ederiz
bu hafta bjk nin ve fb nin yenmesi gs li oyunculari stress e sokacaktir biraz ama insallah yenip yolumuza devam ederiz
Zorda olsa bu maci alacagiz.
Şu anki durumlar Galatasaray için dezavantaj gibi gözüküyor ama belli olmaz.Zevkli bir maç olur inşallah..
So what?
Saike
İddaa'da Trabzonspor'a 1-0 açık verdim çünkü oranalar çok iyi. Maça bakınca Trabzon kazanmak zorunda, G.Saray nağmalup ünvanını koruması gerekir. Bu yüzden ortada ve bol gollü bir maç olacak. Maç berabere biter ama birisi kazanırsa oda Trabzonspor olur.
Şu durumda sonucu kestirmek çok güç.Bu maç teknik oyuncuların maçı olabilir.Gökdeniz ve Lincoln'ün performansları skora tesir edecektir.
Yoo iLk kez yazdım ben bunu.. Hatta acaba diyerek de diğer sayfaLarada baktım ama.. sen yanıLdın heralde..
Jabi gec geLdiği için oynamayabiLir.. Yorgun geLmiş ! Onun yerine Sag bek e Serkan BaLcı .. Ön Liberoya da Ayman oynayabiLir.. Tabi Ferhat ı sağ bek SerKan BaLcı yıda ortasahada kuLlanabiLirmiş Ersun YanaL.. Neyse bekLeyip görecez Ama bu maçı kazanıcaz artık geri dönüşü yok.. Ya Devam Ya Tamam..
Ya trabzon kazanır ya da berabere biter gs'nin kazanma ihtimali yok ..
Arkadaslar belki sakatlıklardan Çok etkilenmeyiz..Çünkü Kalli bu sene 21 futbolcuya forma sansı verdi..Hatta adil forma verdigini gösterdi...Oyüzden bizde her oyuncu hazır suan...
İçimde kötü bir his var
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Trabzon deplasmanı her zaman zor olmuştur.Trabzon'un de pek iyi durumda olduğu söylenemez.Galatasaray'ın maçı alacağını düşünüyorum.Söylemiştim de.Umarım zevkli ve keyifli bir maç olur.%75 Gs %15 Beraberlik %10 Ts bence.
Haydi aslanlarım bu maç bizim olsun!Saviola Serkan'dan gol bekl,yorum haydi bakalım...
Maç başladı.Trabzon'a bol şans.
Hakan Balta maçın başında sarıyı gördü Yattara'dan dolayı..
So what?
Saike
berabere bitecek.
Cimbom Gol Gol Gol![]()
ilk yari 0-0 bitti.
1gol atan alır maçı... Yoksa berabere biter...
Trabzon çok kötü oynuyorİkinci yarıdada böyle oynarlarsa GS maçı kazanır
Gs alıcak maçı![]()
Kalli maci izliyor,hicbir girisimde bulunmuyor.Ümit Karani almiyor oyuna ?
Büyük teknik direktör Kalli ! Pehh...
Çok kötü maç oluyor dinlediğime göre.
Dakika kaç :z
86........
Arda çıktı Ümit Karan girdi
Dk:88
Goooooooooool Serkan Çalık 1-0 yaptı
Helal olsun sana Kalli,helal olsun.88 dakika bekledin,Ümiti simdi aliyon...
goooooool.Serkan