Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 246 arası toplam 246 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    iyi de böyle hareketler...deplasman takımı gol attğı zaman daha mantıklı olur...yani sesiniz gelmiyor gibi bişey...bu hareketi yapmak içinde belirli bi yaş sınırı mı var...
    İşte deplasmanda yapılınca seyirciyi TAHRİK ETME oluyor zaten olay. Bu hareketi yapmak için bir sınır yok, fakat insanlardan saygı kazanmak için gereken belli bir olgunluk derecesi ve hareketlerini kontrol edebilme seviyesi var.

Bence çok saçma bir hareket. Yani ne demek "sus"? Futbol oynuyoruz orda öyle hareketler yapmaya ne gerek var. Hem Ümit Karan hem de Tuncay bu hareketlerden vazgeçmeli.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ümit karan yaptı tuncay da aklınca cevap verdi çok süper birşeymiş gibi...bence suçun ümit daha suçlu bu konuda...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ermoon34
    Bence çok saçma bir hareket. Yani ne demek "sus"? Futbol oynuyoruz orda öyle hareketler yapmaya ne gerek var. Hem Ümit Karan hem de Tuncay bu hareketlerden vazgeçmeli.
    tribünlerde ve sahada futbolla alakası olmayan o kadar gereksiz hareketler yapılıyor ki...sadece bu maç için konuşmuyorum...

tribünlerde ve sahada futbolla alakası olmayan o kadar gereksiz hareketler yapılıyor ki...sadece bu maç için konuşmuyorum...

sonuna kadar katiliorum....kardeş cok haklısın.he bu arada ilk defa cimbomlu bi kardeşle hemfikir oluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

evet haklısın bu konuda.ben bı fb lı olarak tuncayın bu hareketını cok gereksız ve hatalı buluyorum,,aynısını old trafford da da yaptı,komık duruma dusmustu,,bıraksınlar artık bu tıp seylerıı

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri