Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Career 08

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Career 08

Evet Arkadaşlar Fm 08 Kariyer Adımlarımı ve O Heyecanlı Dakikaları Sizlerle Paylaşmak İstedim Oyunu Türkiye,İtalya,İngiltere ve İspanya Ligleri Dahil Olmak Üzere 4 Lig Üzerinden Kurdum Benim için Uzun Soluklu Futbol Hayatı Olacak İlk Duragım Bursaspor Atacagım Her Adımı Sizlere Resimlerle Aktarmaya Çalışacağım İyi Seyirler...

not:arkadaşlar dün biraz uzun gittigim için böyle toplu resim haline getirdim resimlerin üstündeki sarı butona basarsanız yazıları daha net okuyabilirsiniz ayrıca bundan sonra 10 maçta bir genelleme yapacagım diger önemli gelişen olaylarıda sürekli güncel tutacağım...

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Başarılar dilerim.Uzun soluklu olması dileğiyle..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Başarılar dilerim.Uzun soluklu olması dileğiyle..
    sağol bende uzun soluklu olmasını isterim tabi sizlerde arada bir tavsiyelerinizi esirgemeyi unutmayın özellikle genç yabancı oyuncular konusunda
    ...

Piatti ve Aaritalo'yu kaçırma,al takımına mutlaka

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Piatti ve Aaritalo'yu kaçırma,al takımına mutlaka
    yönetim para verse alacaz karar verdik stadın yanında 5 internet cafe 6 köfteci 3 bar acacaz haydi texas grubu kulube destek
    ...

Başarılar..

başarılar,
    transfer bütçenden ne kadar kaldı?
    bir de hangi mevkilerde oyuncu arıyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar Marvin Anglulo'yuda al

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Basarilar kariyerinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by olympos22 View Post
    başarılar,
    transfer bütçenden ne kadar kaldı?
    bir de hangi mevkilerde oyuncu arıyorsun?
    500 bin ytl nin altında para kaldı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by welet View Post
    Başarılar Marvin Anglulo'yuda al

şuan kadro tam olarak oturmuş transfer edeceğim adamları genç olarak almak istiyorum bursa merinos'a gonderip tecrube kazanması için dediğin adam bi goz atalım tşk
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Başarılar Bursa'mızı sezon sonunda güzel yerlede görmek isteriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Süper Lig 1.Hafta

Değerlendirme

Takımımla Çıktığım İlk Resmi Maç çok güzel bir performans sergilediğimizi düşünüyorum gelecek haftalarda büyük işler yapabilir bu takım daha yolun başı ancak güzel bir galibiyet taraftarlamıza armagan ediyorum...

TRANSFER

Kulubün Finansının iyi Olmamasi ve Fenerbahçe'nin Aşırı Baskısı Sonucu Rumen Oyuncumuz Daniel Gabriel Pancu'yu Fenerbahçe'ye Bonservis Bedeli 4.7 m $ Karşılığında Sattık Gelecek Kariyerinde Pancu'ya Bursaspor Olarak Başarılar Dileriz...

Pancu'dan Boşalan Yeri Şili'li Ofansif Orta Saha Oyuncusu Jorge Valdivia'yı Transfer Ederek Kapattık Başta Genç Oyuncu Transferi Düşünsekte Önümüzdeki Uzun Maratonu Düşünerek Böyle Bir Adım Attık Umarım Kulubumuze Yararı Olur...

Süper Lig 2.Hafta

Değerlendirme

Çok Sert Geçen Bir Mücadele Olmasına Rağmen Galip Gelmesini Bildik Oyuncularımı Tebrik Ederim...

Süper Lig 3.Hafta

Değerlendirme

Oyuncularım Gereken Cevabı Sahada Verdiğini Düşünüyorum Hepsinin Alnından Öpüyorum...

Süper Lig 4.Hafta

Değerlendirme

Akıl Almaz Bir Olay Resmen Saçmalık Sahadaki Binlerce Kişi Ofsaytı Görüyor Ancak Yardımcı Hakem Göremiyor Emeğimize Yazık...

Tartışılan Pozisyon

Maçta Uzatma Dakikaları ve Maç 1-1 iken Ceza Alanı Dışında 42 Numaralı Adam Ceza Alanı İçindeki 17 Numaraya Pası Atıyor Bütün Herkes Ofsayt Diye Beklerken Hakem Golü Veriyor...

Süper Lig 5.Hafta

Değerlendirme

Akıl Almaz Birşey Geçen Haftada Aynısı Yaşandı Masabaşı İşlerle Bu Takımı Yıpratmaya Çalışanlar Var Şuraya Bakın Yedigimiz Abudik Kubudik Gol'e Kadar Tek Kale Oynuyoruz Direkten Dönen Pozisyonlar Kaçanlar vs..Ancak Elinde Bayrak Bulunan Ancak Lehimize Kaldırmaya Üşenmeyen Bir Şaklaban Çıkıp Emeğimizi Çalıyor Ulusoy'u İstifaya Davet Ediyorum (: BU AÇIKLAMADAN SONRA MENAJER BİR MAÇ MEN CEZASI ALMIŞTIR

Tartışılan Pozisyon

Ceza Alanı köşesinde Topla Buluşan Aurelio Ortalıyor Bariz Ofsayt Pozisyonunda Bulunan Selcuk Şahin Takımını 1-0 Öne Geçiriyor...

Takımımın Oynadığı 5 Maç Sonunda Oluşan Puan Tablosu...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yaw Keşke Federasyon Binasını Basma Filan Olsaydı Böyle Bişey Olamaz Yaw Hadi Anladık Bir Maç Yaktınız..İkinci Maçta Aynı Sebebten Bir Takım Ezilirmi Yaw
    ...

çok iyi hocasın belli ve ayrıca resim ekleme ve düzgün cümle kurmada iyisin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mersinlivolkan View Post
    çok iyi hocasın belli ve ayrıca resim ekleme ve düzgün cümle kurmada iyisin
    teşekkurler volkan kardeş maksat muhabbet fm bahane

-------------------------------------------------------------------------

Basın Açıklaması

Yönetim Kurulunca Gelecek Maça "ulusoy tarih seni affetmiyecek" adlı pankartla Çıkmaya Karar Verdik Tüm Basına Duyurulur...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    --------------------------------------------------------------------------
    SÜPER LİG 6.HAFTA

MAÇ SONU DEĞERLENDİRME (Basın Toplantısı) ;

Maça çok hızlı başladık ancak ummadıgımız bir golü kalemizde gördük hızlı toparlanmak güç olsa bile bunu başarıp
    moralimizi bozmadan maca devam ettik inanılmaz gol pozisyonlarından sinan ve yusuf'la yararlanamadık sonucta 1 puanla
    sahadan ayrılmak zorunda kaldık umarım gelecek haftalarda bu gereksiz puan kayıplarını önleriz...

TÜRKİYE KUPASI 1.KADEME ELEME MAÇI

Maçta gereksiz bir stres üzerimizdeydi buda kötü oyunu doğurdu diyebilirim karşı takımda bizde çok net pozisyonlara
    girdik ama şansın bizden yana oldugunu söyleyebilirim ozellikle hafta içindeki antrenmanda oyuncuları psikolojik
    olarak eğitmeyi ve maçlarda oluşan gereksiz aşırı stresi en aza indirmeyi düşünüyoruz kupada önümüz acık
    gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz...

ÇEKİLEN KURALAR SONUCU OLUŞAN GRUP

SÜPER LİG 7.HAFTA

Evet karşımızda avrupa kupası macından cıkmış bir galatasaray vardı ve bu maça biraz yorgun cıkabileceklerini tahmin
    etmiştik.Bu maçta savunma yapıp onların üzerimize gelmesini ve dönecek toplarla kontra yakalayarak gole ulaşmayı
    hedefliyorduk ki öylede oldu...golü erken bulmamız yorgun galatasaray karşısında mükemmel bir fırsattı bugün attıgımız
    3 golde kontra atakla yakalanmış pozisyonlardı ayrıca sunu eklemek isterim macın yıldızı her ne kadarda 3 gol atan
    sinan olarak görülsede bugün %100 net pozisyonları cıkaran vega macın kahramanıydı bence onu tebrik ediyorum galatasaray'ada
    avrupada başarılar dilerim...

SÜPER LİG 8.HAFTA

Bugün Karşımızda son 5 maçta galibiyet yüzü görmemiş bir beşiktaş vardı hem khoklovun yorgun olması hemde jorge valvidi
    nın sarı kart cezalısı olması atak yönümüzü bu macta zayıf kıldı beraberlik normal sonuc diye düşünüyorum
    yolumuz açık önümüzdeki haftalara bakıyoruz..

SÜPER LİG 9.HAFTA

Bugün Çokta iyi oynadığımızı söyleyemem 2 golü duran toptan attık diger 2 golü ise rakip takım kendi kalesine attı...
    biraz şanslı oldugumuzu soyleyebilirim ancak yinede kazanmak güzel...

SÜPER LİG 10.HAFTA

Öncelikle bu zor mücadeleden anlının akıyla cıkan takımımı kutluyorum maça bakarsak sahanın tek hakimi bizdik
    özellikle sinan'ın arkasında oynayan khokhlov yusuf ve valdivia ayagında topu profesyonelce kullandı cok rahat ve
    tedbirli oldular zaten bizim ana noktamız o 3 oyuncunun 90 dakika boyunca sahaya toparlamasıdır bugün üçüde
    günündeydi diyebilirim oyuncularımı teker teker kutluyorum...

SÜPER LİG 11.HAFTA

Maçtan Önce oyuncularıma "Beyler dikkat edin karşı takım duran toplarda çok tehlikeli gerekmedikçe ceza alanı etrafı
    ve çevresinde kesinlikle faul yapmıyoruz" dememe ragmen ilk yarıdaki iki golude freekickten yememiz beni üzdü acıkcası
    devre arasında oyuncularımla sadece 2 dakika konuştum ne konuştugumu söyleyemem ancak bu onlar üzerinde çok etki yapmış
    görünüyor yüzümü kara cıkarmadılar helal olsun hepsine hepsini anlından öpüyorum...

-------------------------------------------------------------------------
    SÜPER LİG PUAN DURUMU

SÜPER LİG İSTATİSTİKLER

...

süpersin başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Tekirdağ

son maçlar güzel olmuş

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maclar özenli ve düzenli ekliyorsun Basarılar ..

Başarılar.Güzel gidiyosun..Kupa bekliyoruz..

Güzel olmuş son maçların sonuçları;bu form grafiğini sezon sonuna kadar sürdürmen dileğiyle,başarılarının devamını dilerim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

SÜPER LİG 12.HAFTA

Söylenecek fazla söz oldugunu düşünmüyorum sonuc her iki taraf lehinede olabilirdi oynadık attık kazandık mutluyuz..

SÜPER LİG 13.HAFTA

Maç öncesinde düşme potasında bulunan rakibimiz için hayati önemde bir maçtı buda bizi cok zorladı sayısız pozisyon
    bulmamıza ragmen atamadık atamayana atarlar misali bir gol yedik ve yenildik üzgünüz yapacak bişey yok..

SÜPER LİG 14.HAFTA

Söyleyecek söz bulamıyorum kazanalım derken kaybettik özellikle aşırı saçma sapan goller kaçırıyoruz buna çare bulmamız lazım...

SÜPER LİG 15.HAFTA

Son iki mactır kazanamıyorduk bugün tehlikeli olmasına ragmen biraz daha ofansif oynadık sonuçta kazandık oyuncularımı tebrik ediyorum...

SÜPER LİG 16.HAFTA

Evimizde oynadıgımız güzel maçlardan biri 1-0'dan sonra tedirginlik vardı üzerimizde ama yusuf attıgı golle bizi
    rahatlattı gerçekten çok kaliteli bir oyuncu kazandık mutluyuz...önümüzdeki maçlara bakıyoruz..

SÜPER LİG 17.HAFTA

bugün cok kötü bir performans sergiledik bu performansta bize devamında maglubiyet'i getirdi üzgünüz...

İyi Dilekleriniz için Sağolun Arkadaşlar Devre Arasında Santrfor Transfer Etmeyi Düşünüyorum Böyle Ucuz Buldugunu Atan Bir Golcü Varmı Bildiginiz ?
    Last edited by ReaList : 05.Aralık.2007 at 23:13
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

ligde baya iyi gidiyorsun bunu surdurebilirsen iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by squash View Post
    ligde baya iyi gidiyorsun bunu surdurebilirsen iyidir.
    evet haklısın sürdürebilirsek iyi olacak ta forvet sıkıntısı ortaya cıktı :/ eser 5 ay sakat sinan gitmek istedigi için formsuz kiralık oynayan hevre tum ise performans olarak istikrar yakalayamadı yani transfer döneminde forvet almamız şart gibi dur bakalım bulacaz bi tane...sizlerin bildigi var mı şöyle ucuz buldugunu atan cinsten bişey ?
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bursasporumuzu çok iyi yerlerde görmek istiyoruz....

başarılarr....

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Tebrikler çok iyi gidiyorsun Genç Timsahlar olarak destekliyoruz seni.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok iyisinn...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de iyisin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

SÜPER LİG'İN İLK YARISI BİTTİ....

TRANSFER PİYASASI

Transfer Dönemi Açıldı ve Öncedende Belirttiğim gibi forvet arayışlarına başladık öncelikle kulüpte kiralık oynayan Herve Tum ile Yollarımı Ayırdık...

!!!Herve Tum Gitti!!!!

Bursaspor Kulüp Yönetimi Bugün Sabah Saatlerinde Yayınladığı Bildiride Forvet Oyuncusu Herve Tum ile Yollarını Ayırdıklarını Açıkladı...

Tum ile yollarımızı ayırdıktan sonra ekonominin el verdigi kadarıyla forvet arayışlarına başladık ve en azından aradıgımız niteliklere sahip forvetimizi bulduk...

[LEFT] İSVEÇLİ FREDRİK BERGLUND

Aradıgımız Oyuncuyuda Bulduktan Sonra Transfer Dönemini Kendi Açımızdan Kapattık Fredrik'e Uzun Vadeli 1.450.000 YTL Ödedik...Umarım Kulübümüze İyi Katkılar Sağlar...

VEEE KUPA BAŞLADI......

İLK MAÇ

Maçın Değerlendirmesi ;

bugün uzaktan şut taktigi ile oynadık oyuncularımız buldugu yerden cakıyordu biraz kalite birazda teknik eksikligi
    pozisyonların gol olmasını engelledi yinede fazla oynatmadık rakibi beraberlik istedigimiz bir skor olmamasına ragmen
    yenilmemek güzel...

2.MAÇ

Maçın Değerlendirmesi ;

Bugün maçın ortada geçtigini düşünüyorum iki kere öne geçmemize ragmen kazanamadık yapacak bişey yok onumuzde
    iki kupa macı kaldı o maçları kazanıp gruptan cıkmayı istiyoruz...

3.MAÇ

Maçın Değerlendirmesi ;

Macın basinda rakibimiz beklemedigimiz bir anda golü atınca şok olduk ancak ilerleyen dakikalarda yavaşça toparlandık
    rakip 9 kişi kaldıktan sonra full savunmaya cekilince 6-7 kişiyle ilerde basmak zorunda kaldık ve nitekim 90+6 da golu bulduk
    şanslıyız diyebilirim artık son macı kazanıp gruptan cıkmak istiyoruz...

4.MAÇ

Maçın Değerlendirmesi ;

gruptan cıkmak için mutlak kazanmamız gereken bir mucadeleydi süpriz istemiyorduk 4-3-3 ofans sistemli olarak cıktık
    ve oyuncularımız sistemin geregini iyi uyguladılar her ne kadarda karşı takıma baya bir pozisyon versekte ancak tecrube
    buradada konustu buldugumuzu attık tebrik ediyorum onları en büyük tebrigi hakeden ise auttan gol atan
    (her ne kadarda şans olsada) kalecimiz vega'dır kendisini tekrar tebrik ediyorum gruptan cıktıgımız için mutluyuz...

TÜRKİYE KUPASI D GURUBU PUAN DURUMU

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Arkadaşlar İyi Dilekleriniz için Teşekkur Ederim Sağolun.
    Last edited by ReaList : 05.Aralık.2007 at 22:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

süper kariyer aaritaloyu alsaydın keşke neyse devamını bekliyoruz
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri