SÜPER LİG'İN İLK YARISI BİTTİ....

TRANSFER PİYASASI
Transfer Dönemi Açıldı ve Öncedende Belirttiğim gibi forvet arayışlarına başladık öncelikle kulüpte kiralık oynayan Herve Tum ile Yollarımı Ayırdık...
!!!Herve Tum Gitti!!!!
Bursaspor Kulüp Yönetimi Bugün Sabah Saatlerinde Yayınladığı Bildiride Forvet Oyuncusu Herve Tum ile Yollarını Ayırdıklarını Açıkladı...
Tum ile yollarımızı ayırdıktan sonra ekonominin el verdigi kadarıyla forvet arayışlarına başladık ve en azından aradıgımız niteliklere sahip forvetimizi bulduk...
[LEFT] İSVEÇLİ FREDRİK BERGLUND

Aradıgımız Oyuncuyuda Bulduktan Sonra Transfer Dönemini Kendi Açımızdan Kapattık Fredrik'e Uzun Vadeli 1.450.000 YTL Ödedik...Umarım Kulübümüze İyi Katkılar Sağlar...
VEEE KUPA BAŞLADI......
İLK MAÇ

Maçın Değerlendirmesi ;
bugün uzaktan şut taktigi ile oynadık oyuncularımız buldugu yerden cakıyordu biraz kalite birazda teknik eksikligi
pozisyonların gol olmasını engelledi yinede fazla oynatmadık rakibi beraberlik istedigimiz bir skor olmamasına ragmen
yenilmemek güzel...
2.MAÇ

Maçın Değerlendirmesi ;
Bugün maçın ortada geçtigini düşünüyorum iki kere öne geçmemize ragmen kazanamadık yapacak bişey yok onumuzde
iki kupa macı kaldı o maçları kazanıp gruptan cıkmayı istiyoruz...
3.MAÇ

Maçın Değerlendirmesi ;
Macın basinda rakibimiz beklemedigimiz bir anda golü atınca şok olduk ancak ilerleyen dakikalarda yavaşça toparlandık
rakip 9 kişi kaldıktan sonra full savunmaya cekilince 6-7 kişiyle ilerde basmak zorunda kaldık ve nitekim 90+6 da golu bulduk
şanslıyız diyebilirim artık son macı kazanıp gruptan cıkmak istiyoruz...
4.MAÇ

Maçın Değerlendirmesi ;
gruptan cıkmak için mutlak kazanmamız gereken bir mucadeleydi süpriz istemiyorduk 4-3-3 ofans sistemli olarak cıktık
ve oyuncularımız sistemin geregini iyi uyguladılar her ne kadarda karşı takıma baya bir pozisyon versekte
ancak tecrube
buradada konustu buldugumuzu attık tebrik ediyorum onları en büyük tebrigi hakeden ise auttan gol atan
(her ne kadarda şans olsada) kalecimiz vega'dır kendisini tekrar tebrik ediyorum gruptan cıktıgımız için mutluyuz...
TÜRKİYE KUPASI D GURUBU PUAN DURUMU

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Arkadaşlar İyi Dilekleriniz için Teşekkur Ederim Sağolun.