Sayfa 11 / 59 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 1752 sonuç

Konu: Almanya Bundesliga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Default ''Şampiyona'da oynama şansım az''

''Şampiyona'da oynama şansım az''
    Alman Bundesliga takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan Türk asıllı Alman futbolcu Malik Fathi, Avrupa Şampiyonası'na katılma şansının düşük olduğunu belirtti.

Babası Türk, annesi Alman olan ve Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw tarafından 2006 yılında iki kez milli takıma çağrılan Malik, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, ''Haber alamayınca hayal kırıklığına uğruyorsun. Avrupa Şampiyonası'na katılma şansımın yüksek olmadığı bir sır değil'' dedi.

Alman A Milli Takımı'yla İsveç ve Gürcistan'a karşı toplam 54 dakika forma giyen Malik, ''Haber alana kadar daha iyi çalışmam gerekiyor. Bunu özel bir motivasyon olarak da görüyorum. Avrupa Şampiyonası'ndan vazgeçmek aptallık olur'' açıklamasını yaptı.

Berlin'deki Humboldt Üniversitesi'nde beden eğitimi derslerine başlayan Malik, ''Bu benim zihnimi açıyor. Cimnastik de yapıyorum. Ancak kasık bölgesinde çok esnek değilim'' dedi.

Del Piero_10 Misafir

Yeni konu açmadan önce arama butonunu kullanmakta fayda var

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Valerin İsmael Ayrılıyor

ISMAEL MÜNİH’E VEDA EDİYOR
    Bundesliga lideri Bayern Münih’te bu sezon fazla forma şansı bulamayan Fransız defans oyuncusu Valerien Ismael’in karşılıklı anlaşma sonucu Ocak ayındaki ara ransfer döneminde kendisine kulüp bulacağı açıklandı.

32 yaşındaki futbolcu, Alşmanhaber ajansı SID’ye yaptığı açıklamada, "Teknik direktör Hitzfeld’in bana şans vereceğine inanmıyorum. Kendimi ispatlayıp yeniden takıma girmem için beni hiç düşünmedi ve davranış şekli çok üzücü. 32 yaşındayım ve yedek beklemek için zamanımın geçtiğini düşünüyorum" dedi.

Defans hattında görev alan futbolculardan Daniel Van Buyten ve Martin Demichelis’in yaşadığı sakatlıklara rağmen forma şansı bulamayan Ismael ile ipler, UEFA Kupası’nda Kızılyıldız’la oynanan maçtan sonra iyice kopmuştu.

Bu arada Bayern Münih kulübü genel menajeri Uli Hoeness ise yaptığı açıklamada, "Ottmar Hitzfeld, Valerien’in forma şansının olmadığını kesin bir dille söyledi. Zaten Valerien de devre arasında ayrılmak için izin istedi ve biz de kabul ettik. Eğer kulüp bulursa takımdan ayrılacak" dedi.

Daha önce Fransa’da Strasbourg ve Lens takımlarının formasını giyen tecrübeli futbolcu 1998 yılında 2 Milyon 750 Bin Pound’a transfer olduğu Crystal Palace’ın tarihindeki en pahalı futbolcusu olmuştu. Ancak Londra’da kısa bir süre kalan Ismael, Werder Bremen’e transfer olmuş ve Bremen’de geçirdiği başarılı yılın ardından 2005’te Münih’e gelmişti

Besıktas yada Galatasarayın kesin alması lazım........Yasına bakmayın Çok iyi stoperSong la muhtesem olurlar...

Almanya Bölümüne açsaydın keşke Emrah konuyu....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Daum Alpay'ı sildi

Alman 2. Lig takımlarından FC Köln'de oynayan Alpay Özalan, kadro dışı bırakıldı.

Kölner Express gazetesi, Alpay'ın bundan sonra yapılacak maçlarda oynatılmayacağını belirterek, teknik direktör Christoph Daum'un, Alpay ile ilgili olarak, ''Kendisini artık FC Köln ile bütünleştiremiyorum'' şeklinde konuştuğunu yazdı. Takım menajeri Michael Meier de, ''FC'de bugüne kadar daha zor kararlar da aldık. Bencillikler genel bir hale gelmemeli'' dedi. Alpay, özel bir Türk televizyon kuruluşuna yaptığı açıklamada, Daum'un tutumunu eleştirerek, ''O artık eskiden tanıdığım Daum değil'' şeklinde konuşmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default Halil AltınGOL!

Halil AltınGOL!

Bundesliga'da 14. hafta mücadelesinde Hannover 96 ile Schalke 04 karşı karşıya geldi. Karşılaşma konuk ekip Schalke'nin 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarısı karşılıklı atılan golleri ile 1-1'lik eşitlik ile sona eren mücadelede Schalke'ye galibiyeti getiren goller 41 ve 50. dakikalarda Kuranyi ile 62. dakikada Milli oyuncumuz Halil Altıntop'tan gelirken, ev sahibi Hannover'in golleri 17 ve 53. dakikalarda Huszti'den geldi. Karşılaşma 2-2 devam ederken Halil attığı gol ile takımına 3 puanı getiren isim oldu.

Bu galibiyet ile Schalke puanını 22'ye yükseltip 6. sıraya yükselirken, Hannover 21 puan ile 8. sırada kaldı.

24.11.2007

Kaynak : Sporx.com

Bu adam neden milli takımda hiç düşünülmez anlayamıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bayadır gol atamıyor diyr biliyorum gol atması iyi oldu F.Terim'in değerlendirmesi gereken bir oyuncu
    Bravo Halil ...

Nesil
    2006
    Yer
    -

İyi oldu iyi. Bayadır gol atamıyordu kendisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Güzel oldu gol atması.Euro 2008'e götürülmesi gereken oyunculardan biri Halil.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Milli takımımız için olumlu bir gelişme daha.Forvette alternatiflerimiz baya çoğalıyor.Nihat,Fatih,Halil,Semih,G.Ünal,M.Yıldız,Ü.Karan...
    Bir de defansımız için alternatifler üretebilsek...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Halil kurtarmış Schalke'yi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kerem'in dedigi gibi forvette cok kaliteli alternatiflerimiz var..

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Halil - Nihat ikilisini bir - iki milli macta beraber görmek enteresan olur. Birbirini tamlayabilecek özelliklere sahipler. Belki aradigimiz forvet hattimiza kavusuruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Milli takımımız için olumlu bir gelişme daha.Forvette alternatiflerimiz baya çoğalıyor.Nihat,Fatih,Halil,Semih,G.Ünal,M.Yıldız,Ü.Karan...
    Bir de defansımız için alternatifler üretebilsek...

+Serhat Akın Anderlecht'i Uefa'ya taşıdı.Halil'in bi sakatlığı vardı golle dönmesi iyi oldu

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Halil - Nihat ikilisini bir - iki milli macta beraber görmek enteresan olur. Birbirini tamlayabilecek özelliklere sahipler. Belki aradigimiz forvet hattimiza kavusuruz.
    Birde aradığımız defans hattına kavuşsak tam süper olacak..

Default Alpay Amatör Küme'de!

Almanya ikinci lig ekiplerinden 1. FC Köln'de top koşturan milli futbolcumuz Alpay Özalan'ın, takımın amatör futbolcuları ile antrenmana çıkacağı açıklandı.

Alpay, son haftalarda yaşadığı sakatlıklar ve takım hocası Christoph Daum ile yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Alpay'ın da kendisini form tutmak ve futboldan uzaklaşmamak için genç amatörlerle antrenmana çıkmayı kabul ettiği öğrenildi. 1. FC Köln'ün U-23 genç amatör takımını çalıştıran hocası Frank Schaefer, "Ben Alpay'ı yüzde yüz profesyonel bir futbolcu olarak tanıdım. Bizim genç takımla antrenmanlara çıkmasına seviniyorum. Gençlerimizin bazılarının onun futbol tecrübesinden yararlanabileceğini ümit ediyorum" dedi.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Nerden nereye...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fatih Terim Euro 2008 kadrosuna alırsa şaşırmam

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Mahir Almanya'yı sallıyor !

Almanya'da top koşturan gurbetçi yıldız Mahir Sağlık, gol krallığına koşuyor. Almanya 3. Kuzey Futbol Ligi lideri Wuppertal SV Borussie'da oynayan ve attığı 13 golle gol krallığı yarışmasında ilk sırada bulunan Mahir Sağlık, attığı golleri yeterli görmediğini söyledi. Mahir, Alman spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, bazı maçlarda cezalı olması ve sakatlığı nedeniyle forma giyemediğini hatırlatarak, ''Gollerim daha fazla olmalıydı. Fakat cezalar ve sakatlığım nedeniyle her zaman oynayamadım. Sırtım ağrıyor. Şimdi sezon arasında bununla ilgilenmem lazım'' dedi. Saarbrücken adına geçen sezon 28 maçta 15 gol attığının hatırlatılması ve bu sezon kaç gol atacağının sorulması üzerine de Mahir, ''Ben kendime sınır koymuyorum. Önemli olan, gollerimin 2. lige çıkabilmek için yeterli olması'' diye konuştu. Kendisine 2. ligden de teklifler geldiğini belirten Mahir, ''Ancak Wuppertal ile 2. lige yükselebilmek bana aşırı derecede cazip geldi. Bugüne kadar da bu kararımdan pişmanlık duymadım'' dedi. Almanya 3. Futbol Ligi, ''kuzey'' ve ''güney'' olmak üzere iki ayrı gruptan oluşuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

boyle giderse seneye 2. ligte top koşturabilir sakatlıgına ve cezasına ragmen gol kralıysa başarılıymış demekki.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default 18 yaşındaki Breno resmen Bayern'de!

Bayern Münih'in 14 milyon Avro'luk bonservis bedeliyle transferini gerçekleştirdiği öğrenilen 1989 doğumlu Breno Vinicius Borges, 7 Ocak'tan itibaren yeni takımıyla antrenmanlara çıkmaya başlayacak.Brezilya genç milli takımında forma giyen, olimpik milli takımınsa kaptanı olan Breno, son yıllarda Samba ülkesinde yetişen en iyi savunma oyuncusu olarak gösteriliyor. Cruzeiro doğumlu yetenekli stoper, 1.87 cm boyunda ve 87 kiloda. Breno, profesyonel futbol kariyerine de 2003 yılında Sao Paolo'da başlamıştı.Breno; Bayern Münih kadrosunda Zé Roberto ve Lucio'dan sonra üçüncü Brezilyalı futbolu olmuş olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kilosu ve boyu çok iyi Lucio gibi birşey heralde
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Evet Lucio gibi bişey ayrıca ondan daha teknik bir defans...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamlar transfer yapmayı biliyor..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zaten forvet hattında sorunu oLmayan Bayern bu geLeceğin en önemLi savunma oyuncusu adayLarından birisi oLan Breno iLe birLikte defansında da probLemLeri haLLetmiş oLucak. Bayern çok korkuLacak bir kadro kurdu
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok yerinde transfer... bu cocuk FM de de cok iyi . Oyunun gercekçiliği

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Önce Sosa şimdi Breno.. Fm'de alacak ucuz adam bırakmayacak bu Bayern..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Süper transfer!

Bayern SoSa yıda almıştı güzel hamleler yapıyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bayern transferdeki izlediği kaliteli çizgiden hiç şaşmıyor.Büyük takım böyle transfer yapar işte.
    So what?
    Saike

Sayfa 11 / 59 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri