1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Fatih Ocak'ta Fenerbahçe'de

Hybrid View

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ayrıca şunuda merak ediyorum fatih kaç maç oynadı kaç gol attı rusyada.yani kesin ilk 11 oyuncusu bile degil zenitte fatih
    Konunun başka yerlere çekilmemesi gerekir diye düşünüyorum Fatih'in sakatlık dönemleri oldu form tutamadı anlar oldu ancak burda konuştuğumuz kişi Fatih Tkke yani 2005 yılında Dünya'da en çok gol atan ikinci oyuncu ödülünü alan bir oyuncu .....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by panterka View Post
    Konunun başka yerlere çekilmemesi gerekir diye düşünüyorum Fatih'in sakatlık dönemleri oldu form tutamadı anlar oldu ancak burda konuştuğumuz kişi Fatih Tkke yani 2005 yılında Dünya'da en çok gol atan ikinci oyuncu ödülünü alan bir oyuncu .....

ben begenmiyorum yani alırmıyız sanmıyorumda? tabi mutsuz fatih rusyada bi türk takımına gelebilir bu fenerbahce olmayabilir.zaten benim için futbolcu önemli degil fenerbahce taraftarıyım ben kim oynarsa oynasın takım basarılı olsunda

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ben begenmiyorum yani alırmıyız sanmıyorumda? tabi mutsuz fatih rusyada bi türk takımına gelebilir bu fenerbahce olmayabilir.zaten benim için futbolcu önemli degil fenerbahce taraftarıyım ben kim oynarsa oynasın takım basarılı olsunda

zaten Türk takımlarının başına ne geliosa bundan gelmio mu ''Kim oynarsa oynasın''

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by panterka View Post
    zaten Türk takımlarının başına ne geliosa bundan gelmio mu ''Kim oynarsa oynasın''
    Takım Başarılı olduktan sonra sorun yok kim oynarsa oynasın

Mesaj Yetkileri