1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Cavcav'dan müthiş teklif

Hybrid View

Nesil
    2006

Bu verilen paraya o kadar açıyorum ki bir maç kazanmakla bu kadar para alınmaz. Bugün bunu verdik yarın Dünya Kupasını alsalar ne vereceğiz, yazık günah bu para ile köylerimizdeki okullara yardım yapılır ben futbolcu olsam bütün parayı bir yere bağışlarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bu verilen paraya o kadar açıyorum ki bir maç kazanmakla bu kadar para alınmaz. Bugün bunu verdik yarın Dünya Kupasını alsalar ne vereceğiz, yazık günah bu para ile köylerimizdeki okullara yardım yapılır ben futbolcu olsam bütün parayı bir yere bağışlarım.
    Yani.Zaten bunu yapmak bu adamların görevleri.Milli takım askerlik gibi bir şeydir.Gönülden yapılmalı..
    So what?
    Saike

Parayi hic kabul etmemeleri gerekiyordu.

Futbol hayati cok uzun surmedigi icin olabildigince cok para kazanma olayini ise cok sacma buluyorum.

Dunyanin neresinde olursaniz olun senede $250.000 gibi bir parayla ust duzey bir hayat surebilirsiniz. Milli oyuncularimizin 10 sene top kosturdugunu dusunursek ortalama profesyonel ve ortalama senede $1 milyon kazansalar 10 sene sonunda $10 milyon eder. Demek ki kazandiklari para ile 40 sene luks bir hayatin tadini cikarabilirler.

O yuzden bu ihtiras nedendir?

Mesaj Yetkileri