Süper Lig 1.Hafta

Değerlendirme

Takımımla Çıktığım İlk Resmi Maç çok güzel bir performans sergilediğimizi düşünüyorum gelecek haftalarda büyük işler yapabilir bu takım daha yolun başı ancak güzel bir galibiyet taraftarlamıza armagan ediyorum...

TRANSFER

Kulubün Finansının iyi Olmamasi ve Fenerbahçe'nin Aşırı Baskısı Sonucu Rumen Oyuncumuz Daniel Gabriel Pancu'yu Fenerbahçe'ye Bonservis Bedeli 4.7 m $ Karşılığında Sattık Gelecek Kariyerinde Pancu'ya Bursaspor Olarak Başarılar Dileriz...

Pancu'dan Boşalan Yeri Şili'li Ofansif Orta Saha Oyuncusu Jorge Valdivia'yı Transfer Ederek Kapattık Başta Genç Oyuncu Transferi Düşünsekte Önümüzdeki Uzun Maratonu Düşünerek Böyle Bir Adım Attık Umarım Kulubumuze Yararı Olur...

Süper Lig 2.Hafta

Değerlendirme

Çok Sert Geçen Bir Mücadele Olmasına Rağmen Galip Gelmesini Bildik Oyuncularımı Tebrik Ederim...

Süper Lig 3.Hafta

Değerlendirme

Oyuncularım Gereken Cevabı Sahada Verdiğini Düşünüyorum Hepsinin Alnından Öpüyorum...

Süper Lig 4.Hafta

Değerlendirme

Akıl Almaz Bir Olay Resmen Saçmalık Sahadaki Binlerce Kişi Ofsaytı Görüyor Ancak Yardımcı Hakem Göremiyor Emeğimize Yazık...

Tartışılan Pozisyon

Maçta Uzatma Dakikaları ve Maç 1-1 iken Ceza Alanı Dışında 42 Numaralı Adam Ceza Alanı İçindeki 17 Numaraya Pası Atıyor Bütün Herkes Ofsayt Diye Beklerken Hakem Golü Veriyor...

Süper Lig 5.Hafta

Değerlendirme

Akıl Almaz Birşey Geçen Haftada Aynısı Yaşandı Masabaşı İşlerle Bu Takımı Yıpratmaya Çalışanlar Var Şuraya Bakın Yedigimiz Abudik Kubudik Gol'e Kadar Tek Kale Oynuyoruz Direkten Dönen Pozisyonlar Kaçanlar vs..Ancak Elinde Bayrak Bulunan Ancak Lehimize Kaldırmaya Üşenmeyen Bir Şaklaban Çıkıp Emeğimizi Çalıyor Ulusoy'u İstifaya Davet Ediyorum (: BU AÇIKLAMADAN SONRA MENAJER BİR MAÇ MEN CEZASI ALMIŞTIR

Tartışılan Pozisyon

Ceza Alanı köşesinde Topla Buluşan Aurelio Ortalıyor Bariz Ofsayt Pozisyonunda Bulunan Selcuk Şahin Takımını 1-0 Öne Geçiriyor...

Takımımın Oynadığı 5 Maç Sonunda Oluşan Puan Tablosu...

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yaw Keşke Federasyon Binasını Basma Filan Olsaydı Böyle Bişey Olamaz Yaw Hadi Anladık Bir Maç Yaktınız..İkinci Maçta Aynı Sebebten Bir Takım Ezilirmi Yaw