1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: TURKSPORTAL 6.0.3 TSL Güncellemesi v2

Hybrid View

Beyler bunda sadece TR liginin mi update i var.avrupa ne alemde?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ellerinize saglık beyler, özellikle ödüllerin eklenmesi oyuna renk katmış

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by NiC 3 9
    Beyler bunda sadece TR liginin mi update i var.avrupa ne alemde?
    Avrupa Liglerininki 6.0.3'te zaten var...Dolayısıyla bu update'in içinde de olmuş oluyor...

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Avrupa Liglerininki 6.0.3'te zaten var...Dolayısıyla bu update'in içinde de olmuş oluyor...
    öncelikle emeğinze teşekkür ederim.çok güzel bi çalışma olduğundan şüphem yoktur.yalnız kotadan dolayı indiremicem..bidahaki ayaa artık.yalnız aklıma bişey takıldı 6.0.3 te avrupa transferleri var dedin de 6.0.3 patchi çıkalı 1 sene olacak nerdeyse yani cappello juventusta mı bu yamada ben tam anlayamadım.yani siz hiç avrupaya bakmadınızmı bu yamada.juventus falan 2.ligde olmicak mı?? bu soruları yanıtlarsanız sevinirim.tekrar teşekkürler elinize sağlık

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by jacke
    öncelikle emeğinze teşekkür ederim.çok güzel bi çalışma olduğundan şüphem yoktur.yalnız kotadan dolayı indiremicem..bidahaki ayaa artık.yalnız aklıma bişey takıldı 6.0.3 te avrupa transferleri var dedin de 6.0.3 patchi çıkalı 1 sene olacak nerdeyse yani cappello juventusta mı bu yamada ben tam anlayamadım.yani siz hiç avrupaya bakmadınızmı bu yamada.juventus falan 2.ligde olmicak mı?? bu soruları yanıtlarsanız sevinirim.tekrar teşekkürler elinize sağlık
    kardeş bu geçen sezonki yama yeni v2 daha çıkmadı şubat ayının yaması bu

Mesaj Yetkileri