teşekkurler volkan kardeş maksat muhabbet fm bahane
-------------------------------------------------------------------------
Basın Açıklaması
Yönetim Kurulunca Gelecek Maça "ulusoy tarih seni affetmiyecek" adlı pankartla Çıkmaya Karar Verdik Tüm Basına Duyurulur...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
--------------------------------------------------------------------------
SÜPER LİG 6.HAFTA
MAÇ SONU DEĞERLENDİRME (Basın Toplantısı) ;
Maça çok hızlı başladık ancak ummadıgımız bir golü kalemizde gördük hızlı toparlanmak güç olsa bile bunu başarıp
moralimizi bozmadan maca devam ettik inanılmaz gol pozisyonlarından sinan ve yusuf'la yararlanamadık sonucta 1 puanla
sahadan ayrılmak zorunda kaldık umarım gelecek haftalarda bu gereksiz puan kayıplarını önleriz...
TÜRKİYE KUPASI 1.KADEME ELEME MAÇI
Maçta gereksiz bir stres üzerimizdeydi buda kötü oyunu doğurdu diyebilirim karşı takımda bizde çok net pozisyonlara
girdik ama şansın bizden yana oldugunu söyleyebilirim ozellikle hafta içindeki antrenmanda oyuncuları psikolojik
olarak eğitmeyi ve maçlarda oluşan gereksiz aşırı stresi en aza indirmeyi düşünüyoruz kupada önümüz acık
gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz...
ÇEKİLEN KURALAR SONUCU OLUŞAN GRUP
SÜPER LİG 7.HAFTA
Evet karşımızda avrupa kupası macından cıkmış bir galatasaray vardı ve bu maça biraz yorgun cıkabileceklerini tahmin
etmiştik.Bu maçta savunma yapıp onların üzerimize gelmesini ve dönecek toplarla kontra yakalayarak gole ulaşmayı
hedefliyorduk ki öylede oldu...golü erken bulmamız yorgun galatasaray karşısında mükemmel bir fırsattı bugün attıgımız
3 golde kontra atakla yakalanmış pozisyonlardı ayrıca sunu eklemek isterim macın yıldızı her ne kadarda 3 gol atan
sinan olarak görülsede bugün %100 net pozisyonları cıkaran vega macın kahramanıydı bence onu tebrik ediyorum galatasaray'ada
avrupada başarılar dilerim...
SÜPER LİG 8.HAFTA
Bugün Karşımızda son 5 maçta galibiyet yüzü görmemiş bir beşiktaş vardı hem khoklovun yorgun olması hemde jorge valvidi
nın sarı kart cezalısı olması atak yönümüzü bu macta zayıf kıldı beraberlik normal sonuc diye düşünüyorum
yolumuz açık önümüzdeki haftalara bakıyoruz..
SÜPER LİG 9.HAFTA
Bugün Çokta iyi oynadığımızı söyleyemem 2 golü duran toptan attık diger 2 golü ise rakip takım kendi kalesine attı...
biraz şanslı oldugumuzu soyleyebilirim ancak yinede kazanmak güzel...
SÜPER LİG 10.HAFTA
Öncelikle bu zor mücadeleden anlının akıyla cıkan takımımı kutluyorum maça bakarsak sahanın tek hakimi bizdik
özellikle sinan'ın arkasında oynayan khokhlov yusuf ve valdivia ayagında topu profesyonelce kullandı cok rahat ve
tedbirli oldular zaten bizim ana noktamız o 3 oyuncunun 90 dakika boyunca sahaya toparlamasıdır bugün üçüde
günündeydi diyebilirim oyuncularımı teker teker kutluyorum...
SÜPER LİG 11.HAFTA
Maçtan Önce oyuncularıma "Beyler dikkat edin karşı takım duran toplarda çok tehlikeli gerekmedikçe ceza alanı etrafı
ve çevresinde kesinlikle faul yapmıyoruz" dememe ragmen ilk yarıdaki iki golude freekickten yememiz beni üzdü acıkcası
devre arasında oyuncularımla sadece 2 dakika konuştum ne konuştugumu söyleyemem ancak bu onlar üzerinde çok etki yapmış
görünüyor yüzümü kara cıkarmadılar helal olsun hepsine hepsini anlından öpüyorum...
-------------------------------------------------------------------------
SÜPER LİG PUAN DURUMU
SÜPER LİG İSTATİSTİKLER
![]()