senin mantığına göre o zaman o rekoru kırmadan futbolu bırakan bütün oyuncular başarısız. ayrıca yanlış bilmiyorsam söz konusu rekor türkiye profesyonel liglerinde atılan goller. tanju 2 kez gol kralı olmuştu 2. ligde. ve hiçbir yere gitmedi sadece tr de oynadı. hakan 4 sene ülke dışında kaldı. gittiği sene rekorun 16 gol gerisindeydi. 2000'de ayrıldığını ve 2007 de rekoru kırdığını düşünürsek haksızlık ediyorsun.
olay tamamen istikrara bakar. lig tv yi açıp izlersen ne goller var. adamların adını bile bilmiyorsundur. neden? istikrarı yoktur adamın. ayrıca türkiye şenol güneş gelene kadar hep 4-4-2 oynadı. yani sen hakan sanki bütün kontenjanı kapladı gibi konuşuyorsun ama her zaman 1 kişilik kontenjan vardı. oktay bjk ile sorunlar yaşadı gitti bi yerlere sonra fb ye gitti orada da tutunamadı ne oldu sonra adam gitti bitti. medya desteği falan filan diyorsun da adama turkish del piero diye manşet attıklarını hatırlıyorum ben. geç yani medyayı. iyi oynarsan medyada duyulursun. örn: gökhan ünal, mehmet topuz.
oktay istikrarsız, tekke oynarken rusyaya gitti kendini bitirdi. ümit karan istikrarsız, serkan aykut ise büyük takım golcüsü değildi. gördük de olamadığını zaten.
alakası yok. Shearer, Bierhoff, Klinssman vs.vs. gibi ülkelerinde yetenekleri başkalarında olmayan oyuncular 35 ine kadar oynadılar milli takımlarında.
Umut bulutu sırf trabzonda oynuyor diye iyi forvetten sayıyorsun herhalde. diğerleri neyse de.
+ bu oyunculardan minimum 10 cm uzun olması.
aynen katılıyorum. fatih gelirse 8 senedir genç golcü olan semihi yedek kulübesine yollarlar aynen.
bunlar dışında ben hakanın yerine milli takımda oynayacak hala düzgün bir pivot santraforu çıkartamadığımıza yanıyorum. biz kanatları kullanan takımız beyler. bize kafa vuracak adam lazım. bu mevki için en ideal adam gökhan ünal. ama o da uzun savunmalar arasında ezilir. örnek: yunanistan maçı. ha hakan ezilmiyor mu. eziliyor. ama adamın eksilmeyen tek özelliği kafa atması. ortayı yap o atar kafayı. tr deki topa en iyi kafa vuran adam kim derseniz hakandan başka cevap gelir mi bilmem.
ayrıca hakan'ın varisi olabilecek tek adam var o da ersen martin. o da çok fiziki açıdan iyi değil.
şenol güneş gibi bizi tek forvet oynatacak bir teknik direktör gelmez daha inşallah. gelirse ve hakanı sürerse hakana çok küfür edilir. tek başına pivot forvet birşey yapamaz. carew, crouch, jardel, jancker. bunların hepsi kanatları arı gibi çalışan takımların oyuncuları olmak zorunda. ve yanlarına bir pire vermediğiniz zaman adamlar iş yapamaz. jardel avrupa gol kralı olduğunda yanında drulovic vardı. jancker in yanında zickler vardı onları hatırlıyorum falan ve filanes.
Hakan'ın milli takıma alınmamasında yaygara çıkmasının tek sebebi hakan formdayken 2004-2005 sezonunun başında 8 maçta 4 gol atmışken onu kadroyu gençleştirecem diye kadroya almamasından çıktı. ama hoş kadroyu gençleştiriyordu ama kalede rüştüye yer veriyordu. samimiyetsiz olduğu için bu açıklaması hiçbir gsli sevemedi ersunu.