ya çoooook uzun hikaye varya... bi ara yazarım bu gün.. belki
Burada okul mevzusu karişIktir,liseye gidiyorum diyeyim,fazla da karistirmayalim (:
selam beyler aramızda efkarlı çok arabesk dinleyin geçer![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
sende arabeske taktın walla rap dinlerim hemen geçiyo walla.
Sen futbola gidiyordun,son durum nedir ? Teklifler falan almissindir (:
Çok şükür iyi gidiyo gecen sezon Ankaraspor´a denenmeye gıttık ama 15 20 dakıka sans verdıler pek fazla gosterme ımkanı olmadı..
Bu sene Allah´ıma cok sukurler olsun baya ıyı basladım, kısmet nasib olursada sezon sonu transfer olmayı beklıyorum..
4 macta 9 gol attım bakalım hafta sonu yıne onemlı mac var zaten orda 1 gol attımmı tamamdır.![]()
Baya iyi gidiyorsun,sen böyle devam et,mutlaka bir takim seni transfer eder,gelecegin parlaktir.
Evet baya ıyı gıdıyorum Allah nasıb ederse transfer olcam zaten baska bır seye yetenegım yok..
Okulu sallamıyorum futboldan baska bır seyı ıstemıyorum, bıde benden 1 yas buyuklerımle as cıkıyo olmam benım ıcın cooook coook avantaj![]()
Mehmet anlatsan bile sonra bakarım, çok uykum var. Gece 02:30'da yatağa girdim ve sabah 06:30'da kalktım (yazılı vardı ona çalıştım hep). Yani toplam 4 saat uyudum. Bi 4 saat daha uyurum şimdi. Zaten kalkınca ders çalışacağım. Yarın Edebi Metinler ve Edebiyat sınavı var da.. Belki bugün giremem (ama girerim ya
), görüşürüz arkadaşlar..
![]()
Hehehe,valla futbolcu olman sana büyük avantajlari olur,yanliz becerebilirsen ingilizceyi kapmaya bak,+ bu yasta + avantaj (:
Hadi görüsürüz,sende Allah´a emanet ol (:
Bugün okula gitmeyeceğim idman var.
Merhabalar.
Serhat gitti Mehmet geldi
Hepiniz TOPÇU'sunuz kardeşim bu ne![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ben geldim cafecilrerr
benim soyadım´dan belli olmuyormu topçu oldugumuz.![]()
Hoşgeldin![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
ulumemo şu süprizi söyle artık![]()
Ben Feyz Al dan başka bilmem.Birde tosunum avatarından hiç memnun kalmadım...![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Zaten değiştir demedim ki.
Senin ne için kullandığın beni ilgilendirmez.
Sadece fikrimi söyledim..
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !