Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: İlhan Mansız Geri Mi Dönüyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlhan Mansız Buzda Dans programında şuan açıkladı.Dizlerinde bu yarışmada sorun hissetmemiş.Yoksa Mayıs ayında futbolu bırakıcakmış.Yarışma bittikten sonra futbola dönme ihtimali varmış.Bu konu üzerinde yoğunlaşacakmış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İnşallah geri döner. Sevdiğim bir futbolcu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Buyursun gelsin Beşiktaş'a herzaman kapımız açık.

Gecen gun yaptigi televizyon roportajinda artik bir daha saglara donmez " IMKANSIZ " demisti kendisi. bilmiyorum ne oluyor su anda ama zannetmem geri donsun artik, onun gibi ne genc yetenekler var simdi
    ORNEGIN ; Galatasarayin yeni Almanyadan gelen Serkan Salik , tek kelimeyle cok iyi gelecegi parlak birisi

Quote Originally Posted by nuxXx123 View Post
    Ben sadece kendi fikrimi söyledim. Bunu da söyle acıklıyım...

İlhan altın cagını BJK de yasadı , Daha sonra Japonların onu sevmesi, ona hayran olmaları, magazin olayları falan bunları kaldramadı.. Futbolda tutunamadı... Bundan sonra da bişey olmaz.. Buzda dans die bi yarışmada ter döküyo... Jüri karsısında fln kayıyo, bi dizi de oynuyo bu yolu secti ; dolayısıyla futbola dönmesi dogru olmaz ki dönse de bi sey yapamaz...[bence]
    ben aynı düşüncede değilim İlhan'ı İlhan yapan Beşiktaş eğer geri dönerse eski günlerini tekrar yaşatmaması için bir neden yok ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlhan artık bitik durumda. Aylardır futbol oynamıyor, üstüne üstlük 32 yaşında. Beşiktaş'a motivatör olarak gelsin o.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by panterka View Post
    ben aynı düşüncede değilim İlhan'ı İlhan yapan Beşiktaş eğer geri dönerse eski günlerini tekrar yaşatmaması için bir neden yok ortada

tmm ilhnanı ilhan yapan BJK ama bu demek degil ki geri dönse eski gnlerdeki gibi olacak... peluk a katılıyorum dönmesi futbol anlamında bi katkı saglamaz. Belki takımı motive acısından etkili olabilir.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri