-
Hakan'a zor kararı aldıran diyalog
G.Saraya yönetiminin devre arasında gerçekleştireceği operasyonda göndermeyi planladığı Hakan Şükür’ün aldığı ’veda kararının’ perde arkası ortaya çıktı.
Adnan Polat ‘en geç sezon sonu jübile’ teklif edip Hakan’a G.Saray’da geleceğinin olmadığını gösterdi. 1 yıl daha oynamak isteyen Hakan da bu yüzden ipleri kopardı
Sarı-kırmızılı yönetimin Hakan’ı gözden çıkarmasından sonra Adnan Polat’ın, ’Kral’ ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği ve o toplantıda şu diyaloğun yaşandığı öğrenildi:
‘KULÜP DE BULURUZ’
Adnan Polat: “Sen bu takımın ve Türk futbolunun önemli isimlerinden birisin. Ancak biz yola seninle devam etmek istemiyoruz. Bu nedenle kötü ayrılmayalım. Gel, sana sezon sonu jübile yapalım.”
Hakan Şükür: “Ben jübile istemiyorum. Çünkü daha oynamaya devam etmeyi düşünüyorum.”
Adnan Polat: “Eğer oynamaya devam edeceksen de, kendine bir kulüp bul. Biz, senin sözleşmeni uzatmayı kesinlikle düşünmüyoruz. İstersen sezon sonu ya da devre arasında kulüp bulman için de sana yardımcı oluruz.”
Hakan Şükür: “Buna hiç gerek yok. Kendim kulüp bulabilirim.”
‘ZARAR VERİYORUM!’
İşte bu görüşmeden sonra Hakan, G.Saray’dan ayrılma kararını veriyor. Ancak basına ve yakınlarına “Yönetim artık beni istemiyor. Bu nedenle ayrılacağım” demek yerine “Bırakmayı ben istiyorum. Çünkü ben çok iyi bir G.Saraylıyım. Hakkımda son dönemde çıkartılan spekülasyonlar nedeniyle, kulübe zarar vermemek için kendi isteğimle ayrılmayı düşünüyorum. Futboldan şu anda kopma niyetim yok. Yeni sezon öncesi performansıma bakıp, ona göre hareket edeceğim. Sezon başında bile birçok talibim vardı. Ama ben onları G.Saray sevgim nedeniyle elimin tersiyle itmiştim. Takım bulmakta da hiçbir sorun yaşamam” dediği ileri sürüldü.
Hakan’ın, 8 Aralık’taki F.Bahçe derbisinden sonra önce yönetimle konuşup, sonra medyaya ’G.Saray’dan ayrılma kararını’ resmen açıklayacağı ifade edildi. Bu arada G.Saray yönetiminin Polat’ın, Hakan ile gerçekleştirdiği bu görüşmeden sonra ’sözleşmesi bulunması’ nedeniyle ’devre arasında’ olmasa bile, sezon sonunda yollarını kesinlikle ayıracağı belirtildi
Vatan
Adnan Polatın konusmalarına bakılırsa bir saygısızlık yok....Adnan polat efendice Jubile teklif etmiş..Hatta sana yardımcı oluruz demiş..Yönetime bu kadar yüklenmeyin Sanki kovuyorlar defol git dedidler sanki hakan..Elbette bir gün yollar ayrılacak....Hakan şükür bence biraz dik kafalılık yapıyor..
Mesaj Yetkileri